Organza cadeau zakjes ~ cadeauzakjes goedkoop

Organza is een stof van een doorschijnend gaas. Organza kadozakjes zijn ideaal voor het maken van bedankjes, vullen met bruidssuikers, kaarsjes, zeepjes, badparels, potpouri, rozenblaadjes, lavendel, badproducten, sieraden, parfum etc.

Voile of juwelenzakjes

Wij verkopen al jaren organza cadeau zakjes, deze cadeauzakjes zijn zeer geliefd om te gebruiken bij bruiloften, om hier bedank cadeautjes in te doen, maar ze worden ook gebruikt om linten in te doen, bij uitvaarten zoals crematies en begrafenissen. Veel klanten gebruiken ze als sieraden zakjes, leuk om sieraden in te verpakken.

Organza zakjes

De kadozakjes worden bij ons in de online kralenwinkel vaak gebruikt om bestellingen in te pakken om te verzenden. Bij baby showers doen de licht blauwe en de roze organza zakjes het erg goed!

Cadeauzakje van Tule

Talloze mogelijkheden met organza cadeauzakjes, altijd een mooie verzorgde cadeau verpakking in de vorm van een cadeautasje van heel fijn gaas met een lintje eraan om het zakje dicht te maken. De maten van de zakjes zijn van het gehele zakje. Grote aantallen kan 't Kralenstulpje ook altijd voor u bestellen. We kunnen bij hele grote aantallen (vanaf 100 keer 100 stuks) ook zelf de stof uitkiezen, stuurt u ons dan gerust een mail, dan maken wij een offerte voor u!

Naast organza cadeauzakjes verkoopt 't Kralenstulpje ook organza lint, cadeaulint!

 

© 2009 - 2021 kralenstulpje.nl | sitemap | rss