Sorteer op
Sorteer op

Cadeauzakjes, buidels

Deze leuke kleine cadeau zakjes en cadeau buideltjes zijn leuk om bijvoorbeeld sieraden in te verpakken. Het materiaal voelt zacht aan, als een soort velours. de ontvanger van dit zakje, zal het zakje niet weggooien maar bewaren en zo is dit zakje duurzaam. Wanneer u uw zelfgemaakte armbandje van kralen in dit zakje bewaard dan zal het beschermd zijn en niet verkleuren door de zon. De kleine maat zakjes zijn ideaal om bijvoorbeeld ringen in te verpakken voor bij een huwelijk of trouwerij. Ontzettend leuk een buidelzakje van 't Kralenstulpje!

Cadeaubuideltje

Deze betaalbare kadobuideltjes zijn gemaakt van een zachte stof wat aan voelt als velours, alleen zijn ze veel dunner en soepeler, waardoor ze geschikt zijn om als zakje te dienen. Het koordje trek je aan, dan zit het zakje goed dicht. Eventueel maak je nog een labeltje aan het koordje vast en schrijft u hier een persoonlijke boodschap op.

Cadeautasje als knikkerzakje

Een kadotasje zoals deze zijn zeer voordelig in aanschaf en je kunt ze aldoor weer hergebruiken waardoor ze duurzaam zijn in gebruik. Ze zijn geschikt voor je kleine artikelen. Kent u het knikkerzakje nog van vroeger? In deze rechthoekige zakjes kunt u best een paar knikkers soen! Mijn moeder maakte vroeger altijd knikkerzakjes van washandjes, dan is dit toch een veel leuker alternatief!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss