Sorteer op

Cadeauzakjes, buidels

Deze leuke kleine cadeauzakjes en cadeaubuideltjes zijn leuk om bijvoorbeeld sieraden in te verpakken. Het materiaal voelt zacht aan, als een soort velours. De ontvanger van dit zakje zal het niet weggooien, maar bewaren, waardoor dit zakje duurzaam is. Als u uw zelfgemaakte armbandje van kralen in dit zakje bewaart, zal het beschermd zijn en niet verkleuren door de zon. De kleine zakjes zijn ideaal om bijvoorbeeld ringen in te verpakken voor een huwelijk of trouwerij. Een buidelzakje van 't Kralenstulpje is ontzettend leuk!

Cadeaubuideltje

Deze betaalbare cadeaubuideltjes zijn gemaakt van zachte stof die aanvoelt als velours, maar ze zijn dunner en soepeler, waardoor ze geschikt zijn om als zakje te dienen. U kunt het koordje aantrekken om het zakje goed dicht te doen. Indien gewenst kunt u nog een labeltje aan het koordje bevestigen en hier een persoonlijke boodschap opschrijven.

Cadeautasje als knikkerzakje

Een kadotasje zoals dit is zeer voordelig in aanschaf en u kunt het telkens weer hergebruiken, waardoor het duurzaam in gebruik is. Het is geschikt voor kleine artikelen. Kent u het knikkerzakje nog van vroeger? In deze rechthoekige zakjes kunt u best een paar knikkers doen! Vroeger maakte mijn moeder altijd knikkerzakjes van washandjes, maar dit is toch een veel leuker alternatief!

Cadeau-X: Personaliseer uw geschenk met een speciaal tintje

Vervolgens kunt u het zakje verder aanpassen door een X-factor toe te voegen. Voeg een labeltje toe met een naam, een speciale boodschap of een betekenisvol symbool. Maak het persoonlijk en uniek, zodat de ontvanger weet dat dit cadeau speciaal voor hen is gemaakt.

 

Met Cadeau-X kunt u uw zelfgemaakte sieraden, zoals armbanden van kralen, nog waardevoller maken. Bewaar ze in een speciaal zakje dat hen beschermt tegen verkleuring door de zon. Of maak een knikkerzakje met een speciale boodschap erop, als een nostalgisch cadeau voor jong en oud.

Kies voor Cadeau-X en geef een geschenk dat met liefde en aandacht is samengesteld. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak van uw cadeau iets buitengewoons. Bekijk de mogelijkheden en maak een cadeau dat niet alleen mooi verpakt is, maar ook een persoonlijke betekenis heeft.

"Een hobby is een venster naar de oneindige mogelijkheden van het leven."

 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss