Cateye kralen glas

De naam van deze kralen kunnen heel veel dingen omhoog brengen, zo denk ik gelijk aan een kattenoog, maar andere mensen denken bij de naam dan weer aan een cat eye behandeling, een behandeling waar de wenkbrauw van iemand wat omhoog word gelift.

Maar we praten natuurlijk over kralen, en deze kralen hebben dan ook wel een beetje het idee van een katten oog, alleen hebben wij de kralen ook in kleuren zoals roze, en dit lijkt me niet helemaal van zelfsprekend bij een kat, maar de glans van het kattenoog ziet u zeker zitten. Het zijn erg mooie ronde, vierkante en andere vormen kralen.

Sieraden maken met Cateye kralen

De ronde kralen zijn het meest voorkomend en deze hebben wij dan ook in veel verschillende afmetingen, zodat er voor ieder wat tussen zit, maar ook zodat u leuk kunt combineren met verschillende kralen. Zo hebben wij de afmetingen 4 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm en de grootste 12 mm.

De ronde kralen zijn ook te vinden in verschillende kleuren, zoals blauw, rozen, oranje, rood, groen, geel etc. Het is ook erg mooi om de ronde kralen te combineren met de cat eye kraal donut jade groen, zo heeft u verschillende groottes in uw sieraad, dit geeft een speels en blij effect.

De Cateye kralen zijn gemaakt van glas, maar de kralen zijn vrij dik waardoor ze niet snel zullen breken. Ook hebben wij de kralen in het ovaal. En al helemaal niet te vergeten zijn de kubus kralen, of terwijl de cateye kralen in een vierkante vorm. Hier hebben wij ook erg veel van, ook hiervan hebben wij verschillende afmetingen, zo lopen deze van 4 mm tot 8 mm, en zoals u misschien wel kunt raden hebben wij ook diverse kleuren, net als bij bijna alle andere kralen die wij verkopen.

Maak een mooie combinatie, en probeer ook vooral dingen uit. Deze kralen zijn ook erg leuk in combinatie met bedels. Ook super leuk is om meerdere armbanden te maken in dezelfde kleuren tinten, en deze als een set te dragen, weg te geven of te verkopen. Het leuke aan het maken van sieraden is dat het helemaal uw eigen zijn en dat u ze ook zeker met trots mag dragen, want hoe cool is het dat u het helemaal zelf heeft gemaakt. Dus neem vooral een kijkje op onze webshop voor deze prachtige kralen.

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss