Cateye kralen glas

De naam van deze kralen kan verschillende associaties oproepen. Bij mij komt direct het beeld van een kattenoog naar voren, maar voor anderen kan de naam verwijzen naar een behandeling genaamd "cat eye" waarbij de wenkbrauwen worden gelift.

Maar laten we duidelijk zijn, we hebben het hier over kralen. Deze kralen hebben inderdaad wel iets weg van een kattenoog, maar we bieden ze ook aan in kleuren zoals roze, wat niet meteen aan katten doet denken. Maar de glans van het kattenoog bevalt u zeker. Het zijn prachtige kralen in ronde, vierkante en andere vormen.

Sieraden maken met Cateye kralen

De ronde kralen zijn het meest gangbaar en we hebben ze dan ook in veel verschillende maten, zodat er voor ieder wat wils is en u ze ook leuk kunt combineren met andere kralen. We bieden maten aan zoals 4 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm en de grootste 12 mm.

De ronde kralen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals blauw, roze, oranje, rood, groen, geel, enzovoort. Het is ook erg mooi om de ronde kralen te combineren met de cat eye kraal donut jade groen, zodat u verschillende groottes in uw sieraad heeft. Dit geeft een speels en vrolijk effect.

De Cateye kralen zijn gemaakt van glas, maar ze zijn vrij dik, waardoor ze niet snel zullen breken. We hebben ook ovale kralen en niet te vergeten de kubusvormige kralen, oftewel de cateye kralen in een vierkante vorm. Hiervan hebben we ook een ruime selectie, inclusief verschillende maten, variërend van 4 mm tot 8 mm. En zoals u wellicht kunt raden, hebben we ook diverse kleuren beschikbaar, net als bij bijna alle andere kralen die we verkopen.

Maak een mooie combinatie en probeer vooral nieuwe dingen uit. Deze kralen zijn ook erg leuk in combinatie met bedels. Het is ook geweldig om meerdere armbanden te maken in dezelfde kleurtinten en ze als een set te dragen, weg te geven of te verkopen. Het leuke van het maken van sieraden is dat ze helemaal van u zijn en u ze met trots kunt dragen. Hoe gaaf is het dat u ze helemaal zelf hebt gemaakt? Dus neem vooral een kijkje in onze webshop voor deze prachtige kralen.

 

Geschreven door Bente van Vondel, Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss