Kerst kralen, bedels en zakjes

Kerst kralen, bedels en zakjes bestellen? Bij kralenstulpje.nl vindt u alles op het gebied van kerst zoals organza cadeauzakjes en sieraden onderdelen.  Doe een leuk klein cadeautje in een organza zakje en hang er een kerstbedel aan! Ook leuk om dit geheel in de kerstboom te hangen! Ook is het leuk om zelf kerstengetjes te maken en in de kerstboom te hangen. 

Bedeltjes voor de kerst, kerst kraaltjes en cadeau zakjes

Leuke kerstengeltjes maken met vleugel kralen van kralenstulpje.nl. Wij hebben een hele grote collectie vleugel kralen om kerst engeltjes te maken. U gebruikt een kettel of nietstift en u rijgt hier een kraal en een vleugelkraal en een iets kleinere kraal plus kralenkapje aan en u maakt een oogje. Klaar is uw kerstengeltje!

Kerst en kralen en bedeltjes

Aan het laatste oogje kunt u ook nog een kerstbedeltje of een vleugel bedeltje hangen, dan heeft u een leuke hanger voor aan een tas of aan een blouse, u kunt ook een leuke hanger maken voor in de kerstboom! Maak eens een kralen kerstboom! Net even iets anders maar wel ontzettend apart, creatief en mooi!

    

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss