Sorteer op
Sorteer op

Letterkralen & cijferkralen ~ letter kralen ~ letterkraal ~ smiley kralen

Letterkralen armbanden set


We maken de leukste armbandjes met cijfer en letterkralen van t Kralenstulpje! Bij ons koopt u de letterkralen gewoon per stuk en dat is wel zo voordelig en gemakkelijk. Maak uw eigen sleutelhangers of naam sieraden met onze leuke letterkralen. Wij kunnen ook van alles in grote oplage voor u samenstellen, vraag naar de mogelijkheden! We ♥ letterkralen!

Vierkante letterkralen en ronde letterkralen

We hebben heel verschillende soorten letterkralen, naast platte ronde letterkralen verkopen we ook kubus letterkralen in diverse kleuren. Hier kunt u hele leuke naam sieraden mee maken. Verder heeft kralenstulpje.nl leuke tussenkralen voor tussen de letterkralen.

Tussen kralen voor letterkralen

Leuke tussenkralen hebben we in vele soorten, denk hierbij aan:

  • hartjes letterkraal rood
  • hartjes letterkraal zwart
  • hartjes letterkraal goud
  • sterretjes letterkralen

Onderstaande tekst is geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

Ieder kind droomt ervan om samen met haar beste vriendinnetjes een armbandje, ketting of een sleutelhanger te maken. Tenminste ik als kind wel en daarom ga ik u vertellen hoe leuk het was en wat u allemaal kunt maken met deze kralen.

Het is fantastisch om samen met vriendinnetjes passende sieraden te maken, omdat je dat altijd herinnert aan de leuke tijden die je had en het laat je vooral terug denken aan de gezellige periode die je had tijdens het maken van de armbandjes.

Zo kun je er voor kiezen dat iedereen een soort gelijk armbandje maakt maar dan alles zelf kiest of die zilveren letter pakt, of die gouden of die zwarte. Persoonlijk vind ik gouden letters heel erg mooi, omdat die meer opvallen en chique lijken. Tevens past goud ook bij vele andere kleuren en maakt het vaak de outfit af.

U kunt er voor kiezen om het woordje love of BFF te gebruiken. Persoonlijk vind ik het heel leuk om een woord te gebruiken die vaak gezegd wordt als grapje. Op die manier heeft het iets meer eigen binding met de vriendinnen waar u het armbandje mee maakt, maar voor iedereen is die keuze anders. Daarna kan iedereen zijn favoriete kleur kiezen en die mixen met 2 lichtere kleuren, zodat de letters er goed uitspringen. Het is natuurlijk ook leuk om een passende ketting erbij te maken. U kunt er dan voor kiezen om alle kleuren te kiezen die iedereen leuk vindt.

Dit zou ik heel erg leuk vinden, omdat je dan iets van iedereen in de ketting hebt en dan deel je met elkaar de vriendschap. Als een extra detail kunnen we er een symbool bij in doen. Daarnaast is het maken van een sleutelhanger ook super leuk. Met de cijferkralen die zou ik overigens ook in het goud doen net zo als de letters en het symbool. Zelf zou ik er voor kiezen om de datum van die dag te doen en daar omheen een paar kralen met een 2 gouden knijpkralen.

Vindt u dit nou ook super leuk idee om iets met kinderen en met de vriendinnetjes te kunnen doen tijdens een kinderfeestje? Bestel dan gauw de benodigde kralen via onze website. U kunt ook kiezen voor een kinder kralen verrassingspakket.

Daarnaast wens ik u veel plezier met het verder kijken op de website en met het eventueel maken van uw eigen sieraad. Als u er toch voor kiest om dingetjes uit te zoeken voor een feestje of om voor uw eigen kinderen of kleinkinderen te maken deel dit dan vooral met ons. Het enige wat u hoeft te doen daarvoor is een foto te maken en die op een sociale media platform te zetten en ons te tagen. U mag de foto's natuurlijk ook gewoon mailen: info@kralenstulpje.nl

Groetjes Jorieke.

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss