Sorteer op

Letterkralen & cijferkralen ~ letter kralen ~ letterkraal ~ smiley kralen

Letterkralen armbanden set


Wij maken de leukste armbandjes met cijfer- en letterkralen bij 't Kralenstulpje! Bij ons kunt u de letterkralen gewoon per stuk kopen, wat niet alleen voordelig is maar ook gemakkelijk. Maak uw eigen sleutelhangers of naam-sieraden met onze leuke letterkralen. Wij kunnen ook allerlei items in grote hoeveelheden voor u samenstellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!  We ♥ letterkralen!

Vierkante letterkralen en ronde letterkralen

Bij ons vindt u diverse soorten letterkralen. Naast platte ronde letterkralen hebben we ook kubusvormige letterkralen in verschillende kleuren. Hiermee kunt u prachtige naam-sieraden maken. Bovendien biedt Kralenstulpje.nl leuke tussenkralen die perfect passen bij de letterkralen.

Tussen kralen voor letterkralen

Leuke tussenkralen hebben we in vele soorten, denk hierbij aan:

  • hartjes letterkraal rood
  • hartjes letterkraal zwart
  • hartjes letterkraal goud
  • sterretjes letterkralen

Onderstaande tekst is geschreven door Jorieke Tiggelaar, Stagiaire International Business Studies

Elk kind droomt ervan om samen met haar beste vriendinnen armbandjes, kettingen of sleutelhangers te maken. Tenminste, ik als kind deed dat zeker. Daarom vertel ik u graag hoe leuk het was en welke prachtige creaties u kunt maken met deze kralen.

Het is fantastisch om samen met vriendinnen bijpassende sieraden te maken. Deze sieraden herinneren altijd aan de leuke tijden en laten u terugdenken aan de gezellige momenten tijdens het maakproces van de armbandjes.

U kunt ervoor kiezen dat iedereen een soortgelijk armbandje maakt, maar dan met haar eigen keuze aan zilveren, gouden of zwarte letterkralen. Persoonlijk vind ik gouden letters erg mooi, omdat ze opvallen en een chique uitstraling hebben. Bovendien passen gouden letters goed bij veel andere kleuren en maken ze vaak de outfit compleet.

U kunt ervoor kiezen om woorden als "love" of "BFF" te gebruiken. Persoonlijk vind ik het erg leuk om een woord te kiezen dat vaak als grapje wordt gebruikt. Dit geeft het armbandje een persoonlijk tintje met de vriendinnen waarmee u het maakt. Natuurlijk is de keuze voor iedereen anders. Vervolgens kan iedereen haar favoriete kleur kiezen en deze combineren met twee lichtere kleuren, zodat de letters goed opvallen. Het is ook leuk om een bijpassende ketting te maken. U kunt dan alle kleuren kiezen die iedereen leuk vindt.

Ik zou dit geweldig vinden, omdat dan een stukje van iedereen in de ketting zit en dit de gedeelde vriendschap symboliseert. Als extra detail kunnen we een symbool toevoegen. Ook het maken van een sleutelhanger is superleuk. Ik zou de cijferkralen overigens ook in het goud doen, net als de letters en het symbool. Voor de sleutelhanger zou ik de datum van die dag gebruiken en eromheen een paar kralen met twee gouden knijpkralen.

Vindt u dit ook een geweldig idee om met kinderen en vriendinnen te doen tijdens een kinderfeestje? Bestel dan snel de benodigde kralen via onze website. U kunt ook kiezen voor een kinder kralen verrassingspakket.

Daarnaast wens ik u veel plezier bij het verder verkennen van de website en bij het eventueel maken van uw eigen sieraad. Als u ervoor kiest om materialen uit te zoeken voor een feestje of om voor uw eigen kinderen of kleinkinderen te maken, deel dit dan vooral met ons. Het enige wat u hoeft te doen, is een foto maken en deze delen op een sociaalmediaplatform en ons taggen. U kunt de foto's natuurlijk ook gewoon naar ons e-mailen: info@kralenstulpje.nl

Groetjes Jorieke.

Woorden en zinnen, met letterkralen beginnen 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss