Hasulith Sieradenlijm 30 ml

Artikelnummer: Stelling M-19 voorraad zolder
Vorige Artikel 30 van 74 Volgende
€ 4,50 (inclusief btw)
Voorraad 203 stuks

Sieradenlijm Hasulith Lijm     

Sieradenlijm “Hasulith” lijmt metaal, glas, hout en vele harde kunststoffen. Dus ideaal om je sieraad mee compleet te maken. Breng de lijm gelijkmatig op één zijde aan en druk de onderdelen tegen elkaar. Laat de lijm voor optimaal resultaat in 12 tot 24 uur drogen bij kamertemperatuur.

Hasulith Sieradenlijm 30 ml is een veelgebruikte lijm voor het maken van sieraden.

Het is een sterke lijm die geschikt is voor het verlijmen van verschillende materialen, zoals steentjes, kralen en metalen onderdelen. Een groot voordeel van deze lijm is dat het snel droogt en helder opdroogt, waardoor het niet zichtbaar is op het sieraad. 

Een ander voordeel van Hasulith Sieradenlijm 30 ml is de handige verpakking. De lijm komt in een kleine tube van 30 ml, waardoor het makkelijk is om precies genoeg lijm te gebruiken zonder te veel te verspillen. Ook is de tube makkelijk te bewaren en mee te nemen, waardoor het ideaal is voor onderweg of op locatie.

Het gebruik van Hasulith Sieradenlijm 30 ml is eenvoudig. Breng een kleine hoeveelheid aan op de te verlijmen delen en druk deze stevig tegen elkaar aan. Houd de delen even vast totdat de lijm begint te drogen. Na enkele minuten is de lijm volledig gedroogd en zit het sieraad stevig in elkaar.

Kortom, Hasulith Sieradenlijm 30 ml is een betrouwbare en handige lijm voor het maken van sieraden. Door de sterke hechting, snelle droogtijd en handige verpakking is het een favoriet onder sieradenmakers.

Sieradenlijm moet je niet gebruiken op strass steentjes met een zilveren achterkant want dan kan het laagje oplossen. Daar is de strass lijm dan weer goed voor.

Strass Lijm 244 is heel goed geschikt om plaksteentjes mee te plakken. Er zit een smal tuitje aan waardoor de lijm makkelijk te doseren is. Deze lijm is hard en kristalhelder waardoor eventuele lijmresten bijna niet zichtbaar zijn. Na 48 uur is de lijm volledig uit gehard.

Gebruik liever geen Secondenlijm, deze slaat namelijk meestal dof uit op de kralen of plaksteentjes.

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss