Hasulith Sieradenlijm 30 ml

Artikelnummer: Stelling M-19 voorraad zolder
Artikel 27 van 79
€ 3,95 (inclusief btw)
Voorraad 43 stuks

Sieradenlijm Hasulith Lijm     

Sieradenlijm "Hasulith" lijmt metaal, glas, hout en vele harde kunststoffen. Dus ideaal om uw sieraad compleet te maken. Breng de lijm gelijkmatig aan op één zijde en druk de onderdelen tegen elkaar. Voor optimaal resultaat laat u de lijm 12 tot 24 uur drogen bij kamertemperatuur.

Hasulith Sieradenlijm 30 ml is een veelgebruikte lijm voor het maken van sieraden. Het is een sterke lijm die geschikt is voor het verlijmen van verschillende materialen, zoals steentjes, kralen en metalen onderdelen. Een groot voordeel van deze lijm is dat het snel droogt en helder opdroogt, waardoor het niet zichtbaar is op het sieraad.

Een ander voordeel van Hasulith Sieradenlijm 30 ml is de handige verpakking. De lijm komt in een kleine tube van 30 ml, waardoor het makkelijk is om precies genoeg lijm te gebruiken zonder te veel te verspillen. Ook is de tube makkelijk te bewaren en mee te nemen, waardoor het ideaal is voor onderweg of op locatie.

Het gebruik van Hasulith Sieradenlijm 30 ml is eenvoudig. Breng een kleine hoeveelheid aan op de te verlijmen delen en druk deze stevig tegen elkaar aan. Houd de delen even vast totdat de lijm begint te drogen. Na enkele minuten is de lijm volledig gedroogd en zit het sieraad stevig in elkaar.

Kortom, Hasulith Sieradenlijm 30 ml is een betrouwbare en handige lijm voor het maken van sieraden. Door de sterke hechting, snelle droogtijd en handige verpakking is het een favoriet onder sieradenmakers.

Sieradenlijm moet u niet gebruiken op strass steentjes met een zilveren achterkant, want dan kan het laagje oplossen. Daar is de strass lijm dan weer goed voor.

Strass Lijm 244 is zeer geschikt om plaksteentjes mee te plakken. Er zit een smal tuitje aan waardoor de lijm makkelijk te doseren is. Deze lijm is hard en kristalhelder waardoor eventuele lijmresten bijna niet zichtbaar zijn. Na 24 uur is de lijm volledig uitgehard.

Gebruik liever geen Secondenlijm, deze slaat namelijk meestal dof uit op de kralen of plaksteentjes. Ook kan dit het draad of elastiek oplossen.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss