Wensdoosje of prayerbox met rode emaille 20mm x 25mm x 10mm oogje: 4mm

Artikelnummer: Bak 71
Artikel 25 van 31
€ 5,95 (inclusief btw)
Voorraad 33 stuks

Wensdoosje of prayerbox met rode emaille 20mm x 25mm x 10mm oogje: 4mm

Stel je een klein schatkistje voor, niet groter dan een duimafdruk, maar met de kracht om hoop en dromen te bewaren. Ons wensdoosje met rode emaille is precies zo'n wonder, een kleinood van 20 x 25 x 10 mm dat ontworpen is om meer dan alleen sierlijkheid te bieden. Het hart van dit doosje is de mogelijkheid om het open te maken en er een persoonlijke boodschap, een wens of zelfs een klein symbool van liefde in te verbergen.

De rode emaille bekleding van het doosje is niet zomaar een kleurkeuze; het is een symbool van passie, moed en liefde. Deze levendige tint vangt het oog en verwarmt het hart, waardoor dit sieraad een perfect geschenk wordt voor iemand speciaal, of een persoonlijk aandenken aan uw eigen hoop en dromen.

Het doosje is voorzien van een praktisch oogje van 4 mm, ideaal om aan een ketting of armband te hangen als een constante herinnering aan de kracht van positieve gedachten en het belang van het koesteren van onze diepste wensen. Dit is niet zomaar een sieraad; het is een toevluchtsoord voor het kostbaarste wat u bezit – uw hoop voor de toekomst, uw dankbaarheid voor het heden en uw liefdevolle herinneringen aan het verleden.

Het geven van dit wensdoosje met rode emaille aan een dierbare is een prachtige manier om te zeggen: "Ik geloof in jou en je dromen." Het is een blijk van steun, een middel om aan te moedigen en een bron van troost, allemaal verpakt in een klein, maar betekenisvol pakketje.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss