Wensdoosje of prayerbox 20mm x 25mm x 10mm gat: 4mm geel koper kleur

Artikelnummer: Bak 96
Artikel 13 van 31
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 34 stuks

Wensdoosje of prayerbox 20mm x 25mm x 10mm gat: 4mm geel koper kleur

Stelt u zich eens voor: een klein, doch krachtig doosje, uitgevoerd in de warme gloed van geel koper. Dit charmante wensdoosje, met afmetingen van 20mm x 25mm x 10mm en een gat van 4mm, vormt voor u een betoverende bewaarplaats voor uw dierbaarste wensen en boodschappen. Het vermogen om dit doosje te openen en er een persoonlijke gelukswens of boodschap in te plaatsen, maakt het tot een uniek en hartverwarmend geschenk, ideaal voor elke gelegenheid.

De geelkoperen kleur verrijkt het doosje met een vleugje vintage charme, waardoor het niet alleen een sieraad is, maar ook een klein kunstwerkje dat met zorg en aandacht is vervaardigd. Het idee dat u iets tastbaars kunt geven dat tegelijkertijd een diepe emotionele waarde draagt, is werkelijk bijzonder.

Dit wensdoosje is perfect om als cadeau te geven aan iemand speciaal, om hen te laten weten dat u aan ze denkt, hen geluk wenst, of gewoon om een glimlach op hun gezicht te toveren. Het is een kleine, maar krachtige manier om liefde, hoop, en positiviteit te delen. In een wereld waar alles steeds digitaler wordt, biedt dit wensdoosje u een prachtig, tastbaar aandenken dat u altijd bij u kunt dragen en koesteren.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss