-40%

Foto medaillon hartvorm 23 x 25 x 6mm gat: 2mm geel koper kleur (zonder glaasje)

Artikelnummer: Lade 118
Artikel 9 van 31
€ 4,95 € 2,95 (inclusief btw)
Voorraad 40 stuks

Foto medaillon hartvorm 23 x 25 x 6mm gat: 2mm geel koper kleur (zonder glaasje)

Dompel uzelf onder in de tijdloze charme van ons hartvormige foto medaillon, een symbool van liefde en dierbare herinneringen. Dit bijzondere sieraad, met zijn warme geel koperen afwerking, brengt een vleugje elegantie en nostalgie. Het medaillon, met afmetingen van 23 x 25 x 6 mm en een handig gat van 2 mm, biedt de perfecte plek voor een persoonlijke foto of een kleine herinnering.

Zonder glaasje kunt u de inhoud van dit medaillon gemakkelijk aanpassen, waardoor het een flexibele keuze is voor iedereen die hun dierbaren dicht bij het hart wil dragen. Of het nu gaat om een foto van een geliefde, een miniatuurkunstwerk, of een klein aandenken, dit medaillon biedt een unieke manier om uw verhaal te vertellen.

Het hartvormige ontwerp is niet alleen een klassiek symbool van liefde, maar ook een uiting van uw persoonlijke stijl en emoties. Dit medaillon is een prachtig geschenk voor uzelf of voor iemand speciaal in uw leven, ideaal voor verjaardagen, jubilea, of als een zomaar-geschenk om iemand te laten weten dat ze geliefd zijn.

Laat dit hartvormige foto medaillon een draagbare schat zijn die u herinnert aan de momenten en mensen die uw leven bijzonder maken. Het is een prachtige manier om een tastbaar stukje van uw hart met u mee te dragen, elke dag weer.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss