-40%

1 x Wensdoosje medaillon of prayerbox 17 x 23,5 x 6mm oogje: 2mm ribbon teken op het doosje

Artikelnummer: Bak 300
Artikel 1 van 31
€ 2,50 € 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 124 stuks

Wensdoosje medaillon of prayerbox 17 x 23,5 x 6mm oogje: 2mm ribbon teken op het doosje

Laat je hart spreken met dit innemende wensdoosje medaillon, versierd met het universeel herkenbare symbool van de strijd tegen kanker, het lintje. Dit medaillon biedt een persoonlijke ruimte om je diepste wensen, dierbare herinneringen of een boodschap van hoop en steun veilig in te bewaren. Met een afmeting van 17 x 23,5 x 6mm en een handig oogje van 2mm, is het perfect om aan een ketting of armband te hangen, dicht bij je hart.

Of je nu een foto, een klein plukje haar of een klein briefje met een gelukswens wilt bewaren, dit wensdoosje biedt een prachtige mogelijkheid om iets zeer persoonlijks dicht bij je te dragen. Het is een uniek geschenk dat niet alleen blijk geeft van je gevoelens, maar ook steun en bewustzijn voor belangrijke zaken zoals de strijd tegen kanker bevordert.

Dit medaillon is meer dan een sieraad; het is een kleinood van liefde, herinnering en hoop. Een tedere herinnering aan de kracht van steun, liefde en het belang van herinneringen. Geef het aan iemand die je dierbaar is, of draag het zelf als een symbool van liefde en steun. Het is een geschenk dat zowel mooi is om te zien als betekenisvol om te dragen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss