2 x hart kraal van witte agaat 10 x 10 x 5mm gat: 1,5mm

Artikelnummer: Bak 60 G-T074-17
Artikel 5 van 9
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 76 stuks

Hart kraal van witte agaat 10 x 10 x 5mm gat: 1,5mm

Laat uw hart zich stabiliseren en kalmeren door onze hartvormige kraal van witte agaat, met afmetingen van 10 x 10 x 5mm en een gatdiameter van 1,5mm. Witte agaat is een natuursteen die bekend staat om zijn aardende en kalmerende eigenschappen. Deze hartvormige kraal brengt u in contact met de stabiliteit en het evenwicht van deze prachtige steen.

Witte agaat wordt vaak geassocieerd met het stabiliseren van emoties en het bevorderen van innerlijke rust. Het houdt u met beide benen op de grond, zelfs terwijl het uw intuïtieve ontwikkeling en spirituele groei stimuleert. Verder wordt gezegd dat het een positief effect kan hebben op het immuunsysteem, de spijsvertering en de gezondheid van hart en bloedvaten. Tijdens de zwangerschap wordt agaat vaak gedragen vanwege zijn beschermende en rustgevende eigenschappen.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we de waarde van edelstenen en hun vermeende helende eigenschappen. Onze hartvormige witte agaat kraal biedt een prachtige mogelijkheid om uw sieradenprojecten te verrijken met de energie van deze bijzondere steen. Deze kraal is ideaal voor het maken van armbandjes, kettingen en andere zelf gemaakte sieraden die stabiliteit, innerlijke rust en welzijn uitstralen.

Voeg een element van stabiliteit en harmonie toe aan uw zelf gemaakte sieraden met onze hart kraal van witte agaat. Bij 't Kralenstulpje is onze toewijding om hoogwaardige materialen en edelsteen kralen aan te bieden, zodat u uw creatieve passie kunt uiten en prachtige sieraden kunt maken. Bedenk echter dat de eigenschappen van edelstenen gebaseerd zijn op ervaringen en overtuigingen van mensen, en niet wetenschappelijk bewezen zijn. Als u gezondheidsklachten heeft, is het altijd verstandig om professioneel advies in te winnen bij een zorgverlener, zoals uw huisarts.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss