2 x hart kraal van groene Aventurijn 10 x 10 x 5mm gat: 1,5mm

Artikelnummer: Onder G-30 Bak 1
Artikel 1 van 9 Volgende
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 90 stuks

Hart kraal van groene Aventurijn 10 x 10 x 5mm gat: 1,5mm

Laat uw hart verwarmen door onze hartvormige kraal van groene Aventurijn, met afmetingen van 10 x 10 x 5mm en een gatdiameter van 1,5mm. Aventurijn staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en wordt vaak geassocieerd met het aantrekken van geluk. Deze hartvormige kraal brengt u in contact met uw innerlijke rust en brengt een gevoel van vreugde en geluk.

Naast de spirituele aspecten wordt Aventurijn ook vaak geprezen om zijn fysieke voordelen. Het wordt gezegd dat het ontstekingsremmend werkt en pijn kan verlichten. Bovendien kan het helpen bij het verminderen van stressklachten, waardoor u zich meer ontspannen en in balans kunt voelen.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we de waarde van edelstenen en hun helende eigenschappen. Onze hartvormige Aventurijn kraal biedt een prachtige mogelijkheid om uw sieradenprojecten te verrijken met de energie van deze bijzondere steen. Deze kraal is ideaal voor het maken van armbandjes, kettingen en andere zelf gemaakte sieraden die een vleugje rust, geluk en evenwicht brengen.

Voeg een hartverwarmend element toe aan uw zelf gemaakte sieraden met onze hart kraal van groene Aventurijn. Bij 't Kralenstulpje is onze toewijding om hoogwaardige materialen en edelsteen kralen aan te bieden, zodat u uw creatieve passie kunt uiten en prachtige sieraden kunt maken. Bedenk echter dat de eigenschappen van edelstenen gebaseerd zijn op ervaringen en overtuigingen van mensen, en niet wetenschappelijk bewezen zijn. Als u gezondheidsklachten heeft, is het altijd verstandig om professioneel advies in te winnen bij een zorgverlener, zoals uw huisarts.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss