Wensdoosje of prayerbox 21mm x 15mm x 11mm oogje: 5mm geel koper kleur

Artikelnummer: A-36 bak Narcis / SV-P-3
Artikel 14 van 31
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Wensdoosje of prayerbox 21mm x 15mm x 11mm oogje: 5mm geel koper kleur

Ontdek de charme van ons hartvormige wensdoosje, een uniek juweel uit de Savana Vintage collectie, ontworpen om uw meest dierbare gelukswensen en berichten in zich te dragen. Dit antiek bronskleurige prayerboxje, vervaardigd uit een stevige metaallegering, is niet alleen een sieraad, maar ook een draagbaar relikwie waarin u iets bijzonder liefs kunt bewaren. Het kan daadwerkelijk open en dicht, perfect om als tandendoosje te gebruiken of om een kleine, persoonlijke boodschap in te verstoppen en cadeau te geven.

Het doosje onderscheidt zich met een bolvormige voorkant en een platte achterzijde, verfraaid met de afbeelding van een gelukbrengende spin, symbolisch voor bescherming en fortuin. Met een formaat van 21 x 15 x 11 mm en een oogje van 5 mm, is het geschikt om als hanger of bedel te dienen, voegend bij elke ketting of armband.

Savana Vintage staat bekend om haar massief-metalen ornamenten en sieraadonderdelen, die een klassieke en organische uitstraling combineren met een modern ontwerp. Beschikbaar in een scala aan afwerkingen zoals antiek-brons, oud-koper, maar ook oud-zilver, rood-koper, oud-messing, en goud, bieden we een diversiteit die past bij elke stijl.

Onze producten zijn gegalvaniseerd met hoogwaardige materialen zoals brons, messing, koper, goud of zilver, en afgewerkt om een diepere, rijkere uitstraling te creëren. Dit bijzondere wensdoosje is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een voordelig, maar indrukwekkend geschenk met een nostalgische flair. Het is meer dan een sieraad; het is een bewaarder van persoonlijke verhalen en een brenger van geluk.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss