Wensdoosje of prayerbox 15mm x 17mm x 15mm oogje: 5mm antiek zilverkleur

Artikelnummer: A-36 bak Narcis / HA95
Artikel 12 van 31
€ 4,95 (inclusief btw)
Voorraad 21 stuks

Wensdoosje of prayerbox 15mm x 17mm x 15mm oogje: 5mm antiek zilverkleur

In de serene stilte van uw momenten van bezinning en herinnering biedt dit antiek zilverkleurige wensdoosje een toets van tijdloze elegantie en persoonlijke intimiteit. Het vierkante reliquieën-doosje, zorgvuldig ontworpen met afmetingen van 15mm x 17mm x 15mm en een handig oogje van 5mm, ontpopt zich als meer dan slechts een voorwerp; het wordt een draagbare schatkist, gereed om uw dierbaarste herinneringen en geheime wensen te bewaren.

Dit prachtig vervaardigde doosje nodigt u uit om persoonlijke, betekenisvolle items of boodschappen die u na aan het hart liggen, een veilige haven te bieden. Of u nu een gelukswens, een sentimenteel kleinood, of zelfs het eerste verloren tandje van uw kind wilt bewaren, dit doosje biedt een discrete plek voor die kleine, maar oneindig waardevolle schatten in uw leven.

Zijn antiek zilveren afwerking verleent het doosje een klassieke, verfijnde allure die zowel nostalgisch als tijdloos is. Ideaal om als hanger of bedel te dragen, voegt het een persoonlijk en diepgaand element toe aan uw sieradencollectie, evenals een spirituele dimensie aan uw dagelijks bestaan.

Dit wensdoosje symboliseert de menselijke neiging om herinneringen, hoop en dromen te koesteren. Het biedt u niet alleen een fysieke plaats voor bewaring, maar dient ook als een tastbaar symbool van uw innerlijke wensen en verlangens. Door de intieme en persoonlijke aard van wat het kan bevatten, wordt het een uniek en onvervangbaar deel van uw levensverhaal, een getuigenis van de kracht van herinnering en de schoonheid van behoud.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss