Sorteer op
Sorteer op

Ball Chain ketting

De ball chain ketting is een bolletjes ketting die je eenvoudig met een sluiting aan elkaar vast maakt. Deze ketting is super leuk om een hanger aan te bevestigen. De ketting wordt geleverd in één stuk, zoals besteld. Bestelt u bijvoorbeeld 3 meter, dan krijgt u 3 meter aan elkaar vast.

Klik hier voor de ball chain sluitingen!

Ball chain kettingen zijn handig om verschillende sieraden te maken. Persoonlijk vind ik het zelf heel makkelijk, omdat je zelf kan kiezen welke lengte je nodig hebt en eventueel het zou kunnen verstellen. Daarnaast zijn er diverse kleuren die u kunt vinden op onze website. Hierdoor kunt u goed combineren met bedeltjes.

Zelf heb ik ook een ketting gemaakt met een zilveren ball chain ketting. Eerst ging ik kijken hoe lang ik de ketting wilde en in welke kleur. Daarna ging ik opzoek naar een bails hanger waar mijn bedeltje aan kon hangen. Nadat een hele leuke zilveren bail hanger had gevonden met een patroontje erin heb ik aan de ketting geregen. Voor deze ketting heb ervoor gekozen om een gaatje in een plectrum van mijn favoriete band eraan te maken door er een klein gaatje in te boren en alles aan elkaar te bevestigen. Wat ik er zo mooi aan vond is dat de ketting er stoer uit zag en dat was ook precies mijn en paste ook bij de band.

Creatief met ball chain ketting

Naast dat u zoiets kunt maken kunt u er ook voor kiezen om een persoonlijke ketting te maken met een bepaalde boodschap of betekenis. Waar bijvoorbeeld maar een hangertje aan zit en die precies genoeg betekend en zegt voor u zelf of voor een vriendinnen groepje. Het hoeft natuurlijk ook niet alleen emotioneel zijn het kan ook een sterke vriendschap betekenen.

Op deze manier kunt u nog veel meer leuke sieraden maken met andere bedeltjes en bails hangers. U kunt er bijvoorbeeld er ook voorkiezen om meerdere bedeltjes aan de ketting te hangen om een vollere sieraad te creëer. Zelf vind ik het ook behoorlijk leuk lijken om een zilveren, rosé goud of gouden ketting te dragen en die te combineren met andere sieraden die dezelfde kleur hebben.

Ik hoop u inspiratie of meer informatie te hebben kunnen geven over wat u met een ball chain ketting onder andere kunt maken. Het mooie aan deze kettingen is dat er zo veel verschillende mogelijkheden zijn. Daarnaast wens ik u ook heel veel plezier en succes met het maken en mogelijk geven van uw zelf gemaakte sieraad!

Groetjes Jorieke, stagiaire International business studies

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss