per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 86 resultaten
  • 1
  • 2

8/0 rocailles 3mm, hoeveel rocailles 3mm zitten er in 20 gram?

Er zitten ongeveer 600 rocailles van 3mm in  20 gram.

Rocailles, ook wel bekend als seed beads, zijn een essentieel onderdeel in de wereld van het sieraden maken. De 8/0 rocailles, met een diameter van ongeveer 3 mm, zijn populair voor hun veelzijdigheid en de brede toepassingsmogelijkheden in diverse handwerkprojecten.

Kenmerken van 8/0 Rocailles (3mm):

Deze rocailles zijn groter dan sommige van hun kleinere tegenhangers, zoals de 12/0, wat ze makkelijker maakt om mee te werken, vooral voor beginners. De 8/0 maat is ideaal voor projecten die meer zichtbaarheid en aanwezigheid van de kralen vereisen. Ze zijn beschikbaar in een uitgebreid palet aan kleuren en afwerkingen, waaronder transparante, opaak, metallic, en iriserende varianten.

Toepassingen van 8/0 Rocailles:

Deze rocailles zijn uitermate geschikt voor het maken van armbanden, kettingen, en oorbellen, en ze worden ook vaak gebruikt in kralenweeftechnieken zoals de peyote stitch, de brick stitch en de ladder stitch. Hun grotere formaat maakt ze ook geschikt voor projecten zoals kralen breien en haken, waar ze een robuustere en meer textuurrijke uitstraling geven aan het werk.

Voordelen voor Sieradenmakers:

De 8/0 rocailles bieden een goede balans tussen zichtbaarheid en detail, wat ze ideaal maakt voor sieradenmakers die willen werken aan projecten die zowel fijn als opvallend zijn. Hun grotere formaat maakt het rijgen sneller en eenvoudiger, wat vooral handig is voor grotere projecten of workshops waarin tijd een factor is.

Met hun veelzijdigheid en brede scala aan toepassingen zijn 8/0 rocailles een populaire keuze voor zowel amateur- als professionele sieradenmakers. Ze bieden de mogelijkheid om met kleur en textuur te spelen, terwijl ze nog steeds klein genoeg zijn om gedetailleerde en verfijnde ontwerpen te maken.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss