Kralen armbandje maken - Tutorials van 't Kralenstulpje

Kralen armbandjes maken - Tutorials van 't Kralenstulpje

Hier worden tutorials geplaatst met voorbeelden die gemaakt zijn met de materialen van ’t Kralenstulpje. Heel veel plezier gewenst! Zou u zelf tutorials voor ons willen maken door te bloggen? De materialen krijgt u dan gratis en mag u houden. Mail naar info@kralenstulpje.nl voor meer informatie.

We zijn ook altijd blij met vloggers en influencers. Dus als u ervaring heeft en ons product wilt promoten op sociale media, horen we graag van u!

Verschillende kralen armbandjes maken

Op deze pagina kunt u allemaal voorbeelden zien van hoe u zelf kralen armbandjes kunt maken. Arbanden van kralen zijn heel erg populair, ook de kralenarmbandjes met kleine kraaltjes, de rocailles doen het heel erg goed.

U kunt in de voorbeelden rechtstreeks op de linkjes klikken en dan komt u uit bij het artikel en zo kunt u de materialen om sieraden te maken in uw winkelmandje plaatsen.

Hoe kan ik zelf armbandjes met kralen maken?

Hieronder staan de vragen die de meeste bezoekers hebben:

  • wat is het beste draad om armbanden te maken?
  • hoe maak je je eigen armbandje?
  • hoe maak je een knoop in een armbandje?
  • hoe knoop je een zelfgemaakt armbandje?

Bekijk onze honderden voorbeelden en wordt een echte proffessional!

Armbanden met kralen maken - armbandjes knopen

Wilt u zelf een armband maken? Volg deze eenvoudige stappen om een mooie armband met rijgdraad of elastiek te maken:

1. Materialen Verzamelen: Zorg dat u de volgende materialen bij de hand heeft: kralen naar keuze, rijgdraad of elastiek, een schaar, en eventueel een sluiting als u rijgdraad gebruikt.

2. Lengte Bepalen: Meet de omtrek van uw pols en voeg hier 2 tot 3 cm aan toe voor het knoopje en een comfortabele pasvorm. Knip het elastiek of rijgdraad op deze lengte af.

3. Rijgen: Rijg de kralen een voor een op het draad of elastiek. U kunt experimenteren met verschillende patronen en kleuren. 

4. Sluiten: Als u elastiek gebruikt, knoop dan de uiteinden stevig aan elkaar met een dubbele knoop. Voor een rijgdraad kunt u een sluiting bevestigen door beide uiteinden van het draad door een ringetje te halen en deze vast te maken met een knijpkraal.

5. Afwerken: Verberg de knoop bij een elastische armband onder een kraal of gebruik een druppeltje lijm voor extra zekerheid. Bij een armband met rijgdraad zorgt u dat de sluiting goed vastzit en knijpt u de knijpkraal dicht.

En voilà! U heeft nu een prachtige zelfgemaakte armband.

Waar kan ik goede sieraden materialen kopen voor armbandjes met kralen?

Bij Kralenstulpje.nl verkopen we goedkope maar kwalitatief goede sieraden materialen. Via de voorbeelden om sieraden te maken kunt u meteen op de linkjes klikken om bij de sieraden onderdelen te komen, hier kunt u ze meteen bestellen!

Bent u op zoek naar een nieuwe hobby of een manier om uw garderobe te verrijken met unieke accessoires? Dan bent u bij 't Kralenstulpje aan het juiste adres voor alles wat u nodig heeft om prachtige armbandjes met kralen te maken. Of u nu beginner bent of al ervaren in het maken van sieraden, wij hebben alles wat u nodig heeft om te beginnen.

Armbandjes met kralen zijn niet alleen leuk om te maken, maar ook perfect om te dragen bij elke outfit of om als persoonlijk cadeau te geven. Bij 't Kralenstulpje vindt u een uitgebreide selectie van kralen, van glaskralen tot edelsteen kralen, en alle benodigde sieraden onderdelen om uw armbandjes te personaliseren.

Waarom zelf armbandjes met kralen maken?

Het zelf maken van sieraden biedt niet alleen een creatieve uitlaatklep, maar het is ook een zeer ontspannende activiteit. U kunt kleuren en materialen kiezen die bij uw persoonlijke stijl passen. Met onze kleine kraaltjes en bedeltjes kunt u eindeloos variëren. Elk armbandje wordt zo een reflectie van uw eigen smaak en persoonlijkheid.

 

Terug naar Tutorials

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss