Wat zijn acryl kralen?

Acryl kralen Tube

Acryl kralen zijn kralen van kunststof, een soort plastic. Het voordeel van acryl is dat het een zeer licht materiaal is wat dus goed te verwerken is in mooie sieraden. Je kunt de acryl kralen kopen in allerlei vormen en kleuren. Het is heel erg geliefd om kinder sieraden van te maken. Wij verkopen acryl kralen in allerlei maten, van grote kralen tot kleine kralen en acryl kralen zijn heel goedkoop.

Sieraden maken van acryl kralen

We hebben acryl kralen met een klein gat, acryl kralen met een normaal gat maar we hebben ook acryl kralen met een groot gat en deze laatste zijn heel geschikt om aan veters of satijnkoord te rijgen. Naast sieraden maken met acrylkralen kunt u ook allerlei andere materialen versieren met kralen, denkt u hierbij eens sjaals, aan kleding en tassen. Let er bij kleding wel altijd op dat de kralen mooi blijven. test het eens uit door een paar acrylkralen een aantal keren los mee te wassen in een waszak. Blijven ze mooi? Dan kunnen ze ook met een gerust hart op uw kleding worden geborduurd. 

Acrylkralen combineren met letterkralen

Onze meeste letterkralen zijn ook van acryl en hebben leuke kleuren vormen en soms gezichtjes, met name de tussenkralen. Maak eens een leuke letterkralen armband van acryl letterkralen. Acryl kralen zijn super geschikt voor oorbellen dit omdat ze niet zwaar zijn om te dragen. Er zijn duizenden mogelijkheden met acryl kralen. Gaat u voor de sjieke mooie matte acrylkralen of kiest u voor de vrolijke kinder acrylkralen?

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2022 kralenstulpje.nl | sitemap | rss