Sorteer op

Labels, prijslabels & prijskaartjes

Prijskaartjes

Prijslabeltjes. Hier hangt een mooi prijskaartje aan! Een mooi maar goedkoop prijskaartje van 't Kralenstulpje!

Een prijslabeltje is een klein etiket dat wordt gebruikt om de prijs van een product of dienst te communiceren. Het gebruik van prijslabels is van groot belang, omdat het consumenten helpt bij het bepalen van hun aankopen. Dankzij prijskaartjes kunnen winkeliers en verkopers duidelijk de prijzen van hun producten of diensten communiceren, waardoor klanten gemakkelijk kunnen zien wat hun uitgaven zullen zijn. Daarnaast kunnen prijskaartjes ook dienen om kortingen aan te bieden of speciale aanbiedingen aan te kondigen.

Om prijskaartjes effectief te gebruiken, is het van belang dat ze goed leesbaar zijn. De prijzen moeten up-to-date zijn en eventuele kortingen moeten correct worden vermeld. Op deze manier kunnen klanten de juiste informatie krijgen om weloverwogen beslissingen te nemen. Bovendien is het belangrijk dat de prijskaartjes helder en duidelijk zijn, zodat klanten in één oogopslag kunnen zien wat het product kost.

Bij 't Kralenstulpje kunt u naast kralen, bedels, sieradenonderdelen, verpakkingsmaterialen en displaymaterialen ook verschillende soorten prijslabeltjes en cadeaulabeltjes vinden! Dit is handig en leuk, vooral als u bijvoorbeeld op markten staat of uw eigen winkel heeft!

Prijslabels kopen?

De prijslabeltjes worden meestal per bosje van ongeveer 100 stuks verkocht, met een mogelijke afwijking van maximaal 5% meer of minder. Het is handig om hier rekening mee te houden als u precies 100 of 50 stuks nodig heeft! De prijzen zijn aangepast op basis van de hoeveelheid in het bosje.

Cadeau labels

Cadeaulabels zonder touwtje worden handmatig geteld en zullen weinig of geen afwijkingen vertonen. Of u nu prijslabeltjes, cadeaulabels, prijskaartjes, of prijsstickers nodig heeft, bij 't Kralenstulpje bent u verzekerd van een betrouwbare en voordelig adres.

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss