per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 170 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

6/0 rocailles 4mm, hoeveel rocailles 4mm zitten er in 20 gam?

Er zitten ongeveer 270 stuks rocailles van 4mm in 20 gram.

De getallen bij rocailles, zoals 12/0, 8/0, of 6/0, geven de grootte van de kralen aan. Deze maatvoering laat zien hoeveel kralen er in een inch (2,54 cm) passen. Hierbij betekent een hoger getal een kleinere kraal. Bijvoorbeeld, 12/0 rocailles zijn kleiner dan 8/0 omdat er meer 12/0 kralen in een inch passen.

Rocailles Maten en Bijbehorende Draaddikte

- 6/0 Rocailles:Deze kralen hebben een diameter van ongeveer 4 mm. Geschikt draad is 0.6 mm tot 1 mm dik.

- 8/0 Rocailles: Met een diameter van ongeveer 3 mm past hier goed een draad van 0.5 mm tot 0.8 mm dik bij.

- 12/0 Rocailles: Deze kralen zijn ongeveer 2 mm in diameter, waarvoor een dunnere draad van 0.3 mm tot 0.5 mm wordt aanbevolen.

Aanbevelingen voor Draaddikte

De keuze van draaddikte hangt af van uw project. Voor ontwerpen waarbij de draad meerdere keren door de kralen gaat, is het aan te raden om de dunnere optie binnen de aangegeven diktebereiken te kiezen. Flexibele rijgdraden zoals nylon gecoate staaldraad of specifieke weefdraden zoals C-Lon of S-lon of Beadlon zijn populair. Hier vindt u ons rijgdraad.

Armbandjes rijgen met kleine kraaltjes

Deze veelzijdige kralen zijn onmisbaar voor allerlei creatieve projecten.

6/0 rocailles van 4mm zijn perfect geschikt voor het toevoegen van verfijnde details aan uw zelfgemaakte sieraden. Of u nu een beginnende sieradenmaker bent of een doorgewinterde professional, deze kralen bieden eindeloze mogelijkheden. U kunt ze gebruiken voor het maken van gedetailleerde patronen, het toevoegen van accenten aan uw ontwerpen of het maken van unieke patronen.

Kleine kraaltjes weven om ambandjes te maken

Wat onze 6/0 rocailles van 4mm zo speciaal maakt, is hun diversiteit. Onze collectie omvat een breed scala aan kleuren en materialen, waardoor u altijd precies de juiste kralen kunt vinden voor uw projecten. Of u nu op zoek bent naar glanzende glaskralen, natuurlijke edelsteen kralen of subtiele metalen kralen, wij hebben voor elk wat wils.

Met deze kralen kunt u niet alleen prachtige sieraden maken, maar ook andere creatieve projecten tot leven brengen. Denk aan het versieren van kledingstukken, het maken van accessoires zoals sleutelhangers en tashangers, of het toevoegen van een persoonlijk tintje aan huishoudelijke artikelen zoals fotoalbums en decoratieve objecten.

Dus, waar wacht u nog op? Bekijk ons assortiment 6/0 rocailles van 4mm en laat uw creativiteit de vrije loop! Met 't Kralenstulpje als uw partner in creativiteit, kunt u vertrouwen op hoogwaardige kralen en een grote keuze voor al uw projecten.

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss