Keramiek porselein kralen

Keramiek porselein kralen armband      Keramiek porselein kralen sieraden set   armbandjes van Keramiek kralen

Wat zijn ze toch mooi, deze mooie kwaliteits keramiek kralen! 't Kralenstulpje heeft Hollands keramiek (Delfst Blauw) maar ook mooie DQ keramiek uit Griekenland. U maakt er hele mooie luxe sieraden mee, daar wordt men toch vrolijk van!

Wat zijn keramiek kralen?

Keramiek kralen zijn kralen van gebakken klei. Het woord keramiek komt van van het Griekse woord 'Keramos', dat is de vertaling van pottenbakkersklei of leem, letterlijk vertaald 'werk gemaakt van aarde'. Kralen van klei worden nadat ze zijn bewerkt meteen gedroogd en daarna in een oven gebakken tot een steenachtig materiaal: keramiek.

Kleurrijke kralen van klei worden gebakken tot keramiek of porselein

Hier maakt u uiteindelijk de mooiste sieraden mee, zoals mooie armbandjes en kettingen. Combineer het met Jasseron en metalen kralen.  Wat is het verschil tussen keramiek en porselein? Porselein wordt onder een hogere temperatuur vervaardigd en is hierdoor stevig maar llchter van gewicht. Porselein is vrijwel alleen in wit tinten verkrijgbaar.

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss