Sorteer op
Sorteer op

Bloemen en bladeren glaskralen

Glaskralen zijn altijd mooi, het maakt niet uit voor welke look je gaat. Glaskralen worden op twee manieren gemaakt, of machinaal of met de hand. Natuurlijk is het bijzonderder als de glaskralen handgemaakt zijn. Glaskralen zijn ideaal om uw sieraden-look helemaal af te maken, vanwege hun prachtige uitstraling en de mooie kleurtjes die ze hebben.

Hoe werkt dat nou precies, zo’n glaskraal met de hand maken?

De persoon die de glaskraal maakt gebruikt een staafje met klei en om dat klei heen wordt door middel van vuur het glas gesmolten. In Nederland gebeurd dit met gasbranders. Vaak zijn deze kralen ook wat duurder, omdat het natuurlijk heel veel tijd kost om zoiets helemaal met de hand om te smelten, maar het eindresultaat van de kralen is wel echt prachtig.

Glaskralen die met de hand zijn gemaakt, zijn nooit helemaal identiek aan elkaar, dat is onmogelijk. Hierdoor heeft u altijd een uniek exemplaar in uw handen. Als glaskralen door middel van een machine gemaakt zijn, zijn de glaskralen wel precies identiek aan elkaar. Een machine maakt natuurlijk elke keer precies dezelfde bewegingen, waardoor de glaskralen er ook precies hetzelfde uit komen te zien.

Blad glaskraal versus bloem glaskraal

www.kralenstulpje.nl verkoopt glaskralen in de vorm van bloemen en bladeren. Super leuk voor als u bijvoorbeeld van de natuur houdt! Ook verkopen we de glaskralen in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren.

Zo verkopen we de kralen in de vorm van roosjes, maar ook in de vorm van andere bloemsoorten. Ook de blaadjes zijn in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar, dus er zit ook vast wel wat leuks voor u tussen! We raden het zeker aan om even een kijkje te nemen. Als u voor 12:00 ’s middags besteld, wordt uw bestelling dezelfde middag nog door ons verzonden, zodat u uw bestelde producten zo snel mogelijk in huis heeft.

 

Geschreven door Jamila, stagiair vestigingsmanager groothandel.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss