Satijnkoord, glanskoord

Het satijnkoord wordt geleverd in één stuk, zoals besteld. Besteld u bijvoorbeeld 3 meter, dan krijgt u 3 meter aan elkaar vast.

De stof satijn kent u vast wel, het is een prachtige stof, die veel elegantie uitstraalt. We gebruiken het veel voor het maken van galakleding, bruidskleding maar ook lingerie en beddengoed.

Tegenwoordig word er zelfs gezegd om met een satijnen kussenhoes te slapen omdat dit beter zou zijn voor uw haar. Ook zou het slapen hieronder het nachtzweten tegen gaan, en om het nog gekker te maken krijgt u er ook nog eens minder rimpels van. En aangezien we het zo veel gebruiken bestaat het ook in de vorm van koord.

Kleding maken met satijnkoord

Het is een mooi glanzend koord in verschillende kleuren en dikten. Denk aan 1, 1,5 en 2mm. Misschien vind u het erg leuk om zelf kleren te maken en houd u wel van een shirt met een open rug. Gebruik dan nu de satijnen draden om de voorkant en achterkant met elkaar te verbinden. Zo zijn er zo veel leuke dingen die u kunt maken met het satijnkoord. Denk ook aan het maken van een pompon, het is niet lastig, en hartstikke leuk om te doen.

Sieraden maken met satijnkoord

Maar ook kunt u er voor kiezen om met verschillenden kleuren satijnkoord mooie sieraden te vlechten. Er zijn bovendien zo veel verschillende manieren waarop u de meest leuke armbanden kunt vlechten. Ook zou u er erg leuke sleutelhangers van kunnen maken. Als u kralen uitkiest met een groot genoeg rijggat kunt u het draad zelfs gebruiken voor het rijgen van kralen. Het satijnkoord is er sterk en van goede kwaliteit dus zou ook niet zomaar knappen. Het is bijvoorbeeld te koop in de kleuren roze, bordeaux rood, zwart, geel, oranje en ga zo maar door. Dus ik ben er ook bijna zeker van dat uw lievelingskleur er wel tussen zit. Bestel nu de lengte die u nodig heeft. En neem zeker een kijkje op onze webshop, want dit is zeker niet het enige wat wij verkopen.

Bedenk de meest gekke dingen en probeer het nu uit. Zo heb ik al een aantal dingen genoemd, maar misschien heeft u nog wel veel leuke dingen. Ook kunt u het gebruiken om leuke dingen te knutselen met uw kinderen, in de tijd van sinterklaas of Sintmaarten bijvoorbeeld. U kunt nooit genoeg knutsel spullen hebben. En u kunt al helemaal nooit te veel sieraden hebben. Dus ga nu lekker scrollen over onze webshop, en vind de meest leuke artikelen. Dit kunt u natuurlijk alleen doen, maar het maken van sieraden is een erg leuke tijdsbesteding die u leuk kunt delen met andere mensen. Bovendien heeft u dan ook nog even wat te kletsen. Dan wens ik u heel veel plezier.

Groetjes Bente stagiaire International Business Studies

 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss