Camée sieraden zelf maken

Camée sieraden zelf maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor Camée houders!
Lijm
Kijk hier voor bail-chain ketting

Camée sieraden maken, wat is een Camée?

Het is niet een heel bekent woord, en niet veel mensen kennen het misschien. Het is misschien een beetje ouderwets in de ogen van de nieuwere generatie. Ik zal het even uitleggen, camée is namelijk eigenlijk een schelp, edelsteen of lava dat is gegrafeerd met een mooie afbeelding of gebeurtenis.

Zo kunt u ze misschien ook kennen met een hoofd van iemand uit de geschiedenis zoals bijvoorbeeld de koning of koningin. Misschien draagt u het zelf wel eens, of herkent u het van uw oma, maar het is ook te krijgen in de vorm van een ketting. Zo kunt u er veel verschillende soorten sieraden meemaken, zoals bijvoorbeeld een ring, armband maar het meest voorkomende is toch echt de ketting.

Nu heb ik het wel over de camee met een hoofd van iemand erin gegrafeerd, maar houd u nu meer van bloemen, dan hebben wij ook zeker wat voor u. Of gaat u dan misschien voor de prachtige Camée met een poes of een kat erop gegrafeerd. De camees hebben wij in verschillende kleuren, maten, vormen en zoals ik al zei verschillende graveringen.

Welke vormen hebben een Camée?

Zo kunt u denken aan rond, ovaal en zelfs in de vorm van een hart. De stenen zijn van goede kwaliteit en gaan niet snel stuk. U kunt de stenen plakken in een houder, en vervolgens de houder aan een sieraad maken. Ook hebben wij alles in onze webshop om deze sieraden te maken, en denk ook zeker aan lijm of de stickers voor het plakken.

Zo hebben wij speciale camee houders, u hoeft alleen te kijken naar de afmetingen en dan kunt u gemakkelijk het steentje in de houder plakken. Gebruik dan deze lijm!

Neem vooral een kijkje in onze webshop, want misschien is het niet helemaal iets voor u of bent u toch wel geïnteresseerd. Maak er een leuke bezigheid van met andere mensen, of voor u alleen. Ontspan even lekker en ga even tussen al dat harde werken door even creatief aan de slag om sieraden te maken.  Of misschien is het een leuk idee om in het bejaarden huis te doen, ik gok dat ze het allemaal wel kennen. Misschien kunnen ze elkaar nog wat leren in de oude jaren.

Wees trost op uw werk en maak er iets leuks van. Dat is juist het leuke aan het maken van sieraden, het is helemaal niet duur en u kunt het helemaal maken zoals u het wilt. Dan wens ik u heel veel plezier, en wees creatief.

Groetjes Bente, stagiaire International Business Studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss