2 x hart kraal van tijgeroog 10 x 10 x 5mm gat: 1,5mm

Artikelnummer: Onder B-42 Bak 3
Vorige Artikel 2 van 9 Volgende
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 177 stuks

Hart kraal van tijgeroog 10 x 10 x 5mm gat: 1,5mm

Laat uw hart zich verwarmen door onze hartvormige kraal van tijgeroog, met afmetingen van 10 x 10 x 5mm en een gatdiameter van 1,5mm. Tijgeroog is een edelsteen die bekend staat om zijn beschermende en aardende eigenschappen. Deze hartvormige kraal brengt u in contact met de kracht en de schoonheid van deze steen.

Tijgeroog wordt vaak geassocieerd met bescherming en het afweren van negatieve energie. Het helpt om meer in contact te komen met uw innerlijke kracht en zelfvertrouwen. Deze steen staat ook bekend om zijn aardende werking, wat kan helpen om u in balans te brengen en te centreren.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we de waarde van edelstenen en hun helende eigenschappen. Onze hartvormige tijgeroog kraal biedt een prachtige mogelijkheid om uw sieradenprojecten te verrijken met de energie van deze bijzondere steen. Deze kraal is ideaal voor het maken van armbandjes, kettingen en andere zelf gemaakte sieraden die bescherming, kracht en evenwicht uitstralen.

Voeg een beschermend en krachtig element toe aan uw zelf gemaakte sieraden met onze hart kraal van tijgeroog. Bij 't Kralenstulpje is onze toewijding om hoogwaardige materialen en edelsteen kralen aan te bieden, zodat u uw creatieve passie kunt uiten en prachtige sieraden kunt maken. Bedenk echter dat de eigenschappen van edelstenen gebaseerd zijn op ervaringen en overtuigingen van mensen, en niet wetenschappelijk bewezen zijn. Als u gezondheidsklachten heeft, is het altijd verstandig om professioneel advies in te winnen bij een zorgverlener, zoals uw huisarts.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss