2 x hart kraal van Crazy Agate 10 x 10 x 5mm gat: 1,5mm

Artikelnummer: Bak 367
Artikel 6 van 9
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 32 stuks

Hart kraal van Crazy Agate 10 x 10 x 5mm gat: 1,5mm

Laat uw hart gekleurd worden door onze hartvormige kraal van Crazy Agate, met afmetingen van 10 x 10 x 5mm en een gatdiameter van 1,5mm. Crazy Agate is een opvallende natuursteen die bekend staat om zijn levendige kleuren en patronen. Deze hartvormige kraal brengt u in contact met de levendigheid en de unieke uitstraling van deze steen.

Crazy Agate staat bekend om zijn vermogen om vreugde en vitaliteit te brengen. Het wordt vaak geassocieerd met positieve energie en het stimuleren van een optimistische kijk op het leven. Deze steen kan helpen bij het loslaten van negatieve emoties en stress, waardoor er ruimte ontstaat voor vreugde en geluk.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we de waarde van edelstenen en hun vermeende helende eigenschappen. Onze hartvormige Crazy Agate kraal biedt een prachtige mogelijkheid om uw sieradenprojecten te verrijken met de levendigheid en positieve energie van deze bijzondere steen. Deze kraal is ideaal voor het maken van armbandjes, kettingen en andere zelf gemaakte sieraden die vreugde en kleur uitstralen.

Voeg een element van levendigheid en optimisme toe aan uw zelf gemaakte sieraden met onze hart kraal van Crazy Agate. Bij 't Kralenstulpje is onze toewijding om hoogwaardige materialen en edelsteen kralen aan te bieden, zodat u uw creatieve passie kunt uiten en prachtige sieraden kunt maken. Houd er echter rekening mee dat de eigenschappen van edelstenen gebaseerd zijn op ervaringen en overtuigingen van mensen en niet wetenschappelijk bewezen zijn. Als u gezondheidsklachten heeft, is het altijd verstandig om professioneel advies in te winnen bij een zorgverlener, zoals uw huisarts.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss