Sorteer op

Rijgdraad metaal met coating

Gecoat staaldraad, zoals ze dit ook wel noemen is draad met een dun laagje plastic zodat het mooi rond om uw hals valt en het geen irritaties geeft aan uw huid. Gecoat staaldraad moet niet zover doorbuigen dat het knikt, want de knik kan er niet meer uit. Berg daarom uw sieraden dan ook altijd plat op in een doosje. Het slotje bevestig je aan dit draad met knijpkralen. Dit draad wordt ook gebruikt bij spangen, met name de 1mm dikte. Over de knijpkralen kunt u eventueel een knijpkralenverberger plaatsen om het sieraad netjes af te werken. Hier worden vaak ook kalotjes voor gebruikt.

Rijgen rijgen en nog een rijgen. Iedereen weet wat het is en generatie of generatie wordt het weer gedaan. Ieder kind heeft het vast ooit geprobeerd, daaruit bleek vast direct of u het leuk leek of niet.

Het is namelijk wel een klusje waarvoor je goed met je handen om moet gaan en geduld voor moet hebben. Vaak hebben mensen het snel onder de knie en genieten er vanaf dat moment ook echt van om lekker bezig te gaan met de handen. Helaas hebben mensen tegenwoordig steeds minder tijd om bezig te gaan met hun hobby. Maar misschien is dit dan toch echt uw moment om weer te beginnen met het maken van sieraden en misschien wel verkopen van zelf gemaakte sieraden.

Samen met kinderen kralen rijgen

Nu zijn er zo ontzettend veel methoden om dit te doen. Maar het gebruiken van kralen is een van de meest voorkomende, zelfs onder de jeugd. En misschien wilt u wel niet dat uw kind de hele dag achter zijn/haar telefoon zit, dan is het erg leuk om ze aan het werk te zetten met het maken van sieraden, zo laat u ze lekker creatief denken, stelt u zijn/haar geduld lekker op de proef en komt u er snel achter of dit wat is voor uw kind of niet.

Voor het rijgen van sieraden heeft u natuurlijk niet alleen kralen nodig, want de kralen blijven echt niet zomaar aan elkaar. U heeft namelijk ook rijgdraad nodig. Nu gebeurd het vaak dat het rijgdraad na een enkele tijd knapt of blijft u toch ergens achter haken waardoor alle kralen ellendig op de grond vallen, met het rijgdraad van metaal heeft u hier veel minder last van.

Het enige wat mis kan gaan is het maken van de sluiting. Maar na enige oefening is dit ook geen probleem meer voor u. Wij verkopen dit rijgdraad met coating in verschillende kleuren en dikten. Ook kunt u er voor kiezen om een deal te kopen, zo verkopen wij meerdere rollen in een keer, ideaal dus voor de persoon die zelf sieraden maakt en deze doorverkoopt. Maar ook kunt u een pak kopen van in totaal 1000 meter aan draad verdeeld over meerdere rolletjes en verschillenden kleuren zoals rood, groen, roze, grijs, wit enzovoort. Weet u nog niet helemaal zeker of u het leuk gaat vinden, koop dan een wat kleiner rolletje, van 10 met in totaal. Wel moet u goed op letten of de grootte van het rijggat van de kralen die u wil gaan gebruiken. Dan wens ik u heel veel plezier.

 

Groetjes Bente stagiaire International Business Studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss