Van Poppenhuizen maken tot kralenwinkel!

Wat bijna niemand weet is dat ik ooit begonnen ben met poppenhuizen maken en inrichten! Ik kocht eerder poppenhuizen op via Marktplaats en dan ging ik ze opknappen en leuk inrichten! Hiervoor gebruikte ik ook veel kralen en kralenkapjes, bijvoorbeeld om parfumflesjes te maken. Maar ook gebruikte ik cabochon settings om schilderijtjes en spiegeltjes te maken voor aan de wand. Heel veel fijne knutseluren heb ik in deze huizen zitten!

Dit is bijvoorbeeld The Beacon Hill.

Vol met super leuke details! Om alles te lijmen gebruikte ik Hasulith sieradenlijm. Dat blijft gewoon super goed zitten! Ik heb ook heel veel lint en kant gebruikt!

Poppenhuis maken

Dit (hieronder) is een foto van een lieve klant van mij, Paula van "De vrolijke Engel", zij is druk bezig samen met haar dochter om een muizenhuis te maken. Ze heeft allerlei materialen bij 't Kralenstulpje besteld om parfumflesjes te maken.

Zie hieronder het prachtige resultaat! Ik vind het altijd geweldig wanneer klanten foto's opsturen van wat ze met de bestelde materialen hebben gedaan! Dat is de kroon op mijn werk!

Poppenhuis spuletjes maken

Hieronder het poppenhuis Emmerson Row.

Hier heb ik ook heel veel uurtjes in lopen knutselen! En daarna nog veel meer uren van mogen genieten.

Het gaat hier om een bakkerswoning.  Rechts onderin zit de bakkerswinkel, er is nog veel meer te kijken in dit huis. Op Pinterest heb ik alle foto's groter staan! Op een gegeven moment wilde ik heel graag een kralenwinkel beginnen in 2010 en hiervoor had ik een start kapitaal nodig. Hiervoor heb ik mijn poppenhuizen destijds verkocht. En of ik hier spijt van heb? Nee hoor! Ik ben heel erg blij met 't Kralenstulpje!  En ik heb gelukkig alle foto's nog welke ik hier met jullie kan delen. Ik ben juist heel erg blij dat ik zonder lening bij de bank dit heb kunnen realiseren en van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken!

Zelfgemaakt poppenhuis

Dit is het poppenhuis Harrisson van Greenleaves

Wat vinden jullie ervan?
Het is een hele eigen wereld, je kunt echt verdwalen in een ander huis, een andere tijd, een andere inrichting! Iedere keer komen er weer nieuwe ideetjes om de hoek kijken. Mijn eigen huis heb ik ik ook ingericht met frustels ook o.a. gemaakt met kant en kralen en kroonspelden met kralen. Misschien ga ik hier ook nog wel een keertje een blog over schrijven!

Prachtig poppenhuis Kralenstulpje

Hieronder het Herenhuis poppenhuis.

Compleet met baby kamer en mooie woon en slaapkamer met prachtige details!

Voor meer gedetaillerde foto's kunt u kijken op pinterest!

Schitterend poppenhuis met kralen

Ik hoop dat u het leuk vond om even te zien waaruit mijn kralenhobby nog meer heeft bestaan! Mijn liefde voor poppenhuizen zal altijd blijven! ♥

KIJK NOU EENS!!! N.a.v. dit blog onderstaand berichtje en foto mogen ontvangen, wat leuk!

"Hallo Esther en alle medewerkers van ’t kralenstulpje. Ook ik wens jullie allemaal een heel gelukkig, goed  en gezond 2021. Esther wat een leuk blog over poppenhuizen. Door die zelfde hobby  ben ik in contact gekomen met het kralenstulpje. Ik ben voor mijn poppenhuisprojecten vaak leuk geslaagd. Zie bijgaande foto.

Kralen, bedels, organza, nietstiften, enz. Ook via jou bij Het Witte Luik heel mooi band en kant gescoord, prima adres.

Ik hoop nog vaak bij jullie te kunnen webwinkelen.

Met vriendelijke groet,

Wilke van Staveren

Poppenhuis meubels zelf maken

Met creatieve groet,

Esther de Jonge.

 

Terug naar de blogspagina

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss