Bedeltjes

't Kralenstulpje heeft een hele grote collectie bedeltjes en bedels zoals dieren bedels, sport bedeltjes, muntjes bedels, zeevaart bedeltjes, bedels voor ketting, bedels voor armband, bedels oorbellen en edelstenen bedels. We hebben bedeltjes in verschillende soorten en kleuren. Voor elke stijl sieraad die u wilt maken, hebben wij passende bedels en bedeltjes. 

DQ Bedels kopen

DQ bedeltjes en bedels zijn van Designers Quality en de basis bedeltjes en bedels zijn van Tibetaans zilver, een metaallegering. Designers Quility (DQ) is uitgegroeid tot een keurmerk voor bedels en bedeltjes van goede kwaliteit. Het is een nikkelvrij metaalsoort met een plating van goud of zilver. 

Betaalbare bedeltjes, bedels  & hangers

De meeste bedeltjes, bedels en hangers in deze rubriek zijn van DQ metaal of van Tibetaans zilver, tenzij we dit anders hebben aangegeven. Bedeltjes en bedels koop je heel voordelig bij onze webshop. Onze bedels voor armbanden en bedels voor kettingen in deze rubriek zijn van DQ metaal of van Tibetaans zilver tenzij anders aangegeven. Tibetaans zilveren Bedels oorbellen oftewel bedeltjes van Tibetaans zilver zijn gemaakt van een witte metaallegering (een mengsel van een beetje zilver samen met andere metalen zoals koper en messing. Tibetaans zilver bevat maar een heel klein gedeelte zilver, maar het is niet mogelijk om nauwkeurig het percentage te vermelden. Echte Sterling zilveren bedels en bedeltjes moeten minimal 92,5% zilver bevatten.

Tibetaans zilveren bedeltjes

Tibetaans zilver kan net als Sterling zilver ook dof worden, maar dat kunt u met zilverpoets weer glanzend mooi maken. Tibetaans zilver is gemakkelijker te verwerken in de prachtigste hangertjes en zo blijven het betaalbare bedels en bedeltjes. Klik hier voor bedelsklik hier voor bedels hangers en klik hier voor bedels met eigen tekst.

Bedeltjes kopen in grote aantallen?

't Kralenstulpje is ook een bedeltjes en bedels groothandel. Bent u op zoek naar grote aantallen? Dan kunnen wij ze misschien voor u bestellen in onderstaande kleuren. 

Stuur dan een e-mail met uw wensen naar info@kralenstulpje.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Maar kijk ook vooral naar de andere producten die wij in onze webshop te bieden hebben. 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2022 kralenstulpje.nl | sitemap | rss