2 x hart kraal van witte Howlite 10 x 10 x 5mm gat: 1,5mm

Artikelnummer: Bak 93
Vorige Artikel 7 van 9 Volgende
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 57 stuks

Hart kraal van witte howlite 10 x 10 x 5mm gat: 1,5mm

Laat uw hart in vrede rusten met onze hartvormige kraal van witte howlite, met afmetingen van 10 x 10 x 5mm en een gatdiameter van 1,5mm. Howlite is een natuursteen die bekend staat om zijn kalmerende eigenschappen en witte, marmerachtige uitstraling. Deze hartvormige kraal brengt u in contact met de rust en sereniteit van deze steen.

Howlite wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van ontspanning en het verminderen van stress. Het helpt de geest tot rust te komen en kan helpen bij het verbeteren van slaappatronen. Deze steen staat bekend om zijn vermogen om innerlijke rust te bevorderen en de geest te zuiveren.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we de waarde van edelstenen en hun vermeende helende eigenschappen. Onze hartvormige howlite kraal biedt een prachtige mogelijkheid om uw sieradenprojecten te verrijken met de rust en sereniteit van deze bijzondere steen. Deze kraal is ideaal voor het maken van armbandjes, kettingen en andere zelf gemaakte sieraden die ontspanning en innerlijke vrede uitstralen.

Voeg een vleugje rust en sereniteit toe aan uw zelf gemaakte sieraden met onze hart kraal van witte howlite. Bij 't Kralenstulpje is onze toewijding om hoogwaardige materialen en edelsteen kralen aan te bieden, zodat u uw creatieve passie kunt uiten en prachtige sieraden kunt maken. Bedenk echter dat de eigenschappen van edelstenen gebaseerd zijn op ervaringen en overtuigingen van mensen en niet wetenschappelijk bewezen zijn. Als u gezondheidsklachten heeft, is het altijd verstandig om professioneel advies in te winnen bij een zorgverlener, zoals uw huisarts.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss