Inspiratie en informatie sieraden maken

Inspiratie en informatie sieraden maken

Zoekt u wat inspiratie of heeft u misschien nog nooit zelf sieraden gemaakt?  Wij helpen u heel graag verder!!
Hieronder vindt u o.a.  leuke voorbeeld foto's en een gratis 10 stappen cursus. Ook staan hier een aantal technieken uitgelegd in korte filmpjes, en een aantal zeer leuke tutorials,  verder ziet u veel voorbeelden in ons blog, heel veel plezier!

Zelf sieraden maken met kralen

Al sinds mensenheugenis zijn er al zelfgemaakte sieraden gevonden. De oude indianen verhandelden al kralen om sieraden te maken. Ook vandaag de dag is het maken van sieraden een favoriete hobby van vele mensen. Het maakt je hoofd leeg en je creëert iets unieks! Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden en technieken, bovendien zijn er miljoenen verschillende soorten kralen van verschillende materialen. Hieronder een kleine opsomming.

Er zijn verschillende cursussen te vinden op het internet, waaronder deze gratis cursus sieraden maken. Eenmaal begonnen met het maken van sieraden? Pas dan wel op, want het kan best verslavend werken. Ik heb ondertussen al vele mensen aangestoken met het kralenvirus. Het is een super leuke hobby zowel voor mannen als voor vrouwen, jong en oud!

Inspiratie en voorbeelden voor de sieradenhobby

Inspiratie op doen en of de technieken leren op het gebied van sieraden maken? Neem dan een kijkje op deze pagina inspiratie om sieraden te maken. Naast kralen worden er meestal bedels of bedeltjes gebruikt om sieraden zoals oorbellen, kettingen en armbandjes te versieren. Er bestaan duizenden soorten bedeltjes. Bedeltjes zijn meestal van metaal, zoals RVS, Tibetaans Zilver, edelmetalen zoals goud en zilver.

Hele kleine kraaltjes van glas worden rocailles genoemd. Deze kleine kralen zijn gemakkelijk te rijgen met een kralennaald. Ook zijn ze leuk om te weven. Eenmaal begonnen met sieraden maken dan zijn de mogelijkheden echt oneindig! Er is altijd een leuk en origineel cadeautje voor iemand en iedereen vindt het leuk om iets te krijgen waar echt liefde in is gestopt! Zodra men iets met veel plezier doet, komt er positieve energie in, dat voel jezelf maar ook de ontvanger en drager van het sieraad.

Maak om te beginnen eens een armbandje met elastiek en edelsteenkralen van 6mm of 8mm. Meet de pols op en doe er dan nog c.a. 3cm bij. Rijg de kralen en maak een paar knoopjes in het elastiek. Doe vervolgens een paar druppeltjes lijm op het knoopje en klaar is je armbandje met edelsteen kralen!

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss