10 x kralen van Opalite glas 8mm

Artikelnummer: M-16 /bak half edelsteen. 00338
Artikel 6 van 111
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 14 stuks

Kralen van Opalite glas 4mm gat c.a. 1mm

Laat u betoveren door de prachtige glans van onze opalite glaskraal. Opalite is een synthetisch glas dat bekend staat om zijn opvallende iriserende kleuren en glinsterende uitstraling. Deze glaskraal voegt een vleugje magie toe aan uw sieradenprojecten.

Opalite wordt vaak geassocieerd met emotionele stabiliteit en het stimuleren van spirituele groei. De iriserende kleuren lijken te veranderen als het licht erop valt, wat een gevoel van mysterie en verwondering oproept. Deze kraal kan uw sieraden laten schitteren en een unieke uitstraling geven.

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we de waarde van hoogwaardige materialen voor uw sieradencreaties. Onze opalite glaskraal biedt een prachtige mogelijkheid om een vleugje magie toe te voegen aan uw zelf gemaakte sieraden. Deze kraal is ideaal voor het maken van armbandjes, kettingen en andere creatieve projecten die een sprankelende uitstraling nodig hebben.

Laat uw creativiteit stralen met onze opalite glaskraal en creëer sieraden die de bewondering van anderen zullen wekken. Onthoud echter dat de eigenschappen van materialen zoals opalite gebaseerd zijn op ervaringen en overtuigingen van mensen en niet wetenschappelijk bewezen zijn. Als u gezondheidsklachten heeft, is het altijd verstandig om professioneel advies in te winnen bij een zorgverlener, zoals uw huisarts.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss