Blogs van 't Kralenstulpje.

Welkom op de blog van 't Kralenstulpje! Hier delen we alles wat we meemaken in onze gezellige kralenwinkel en geven we u tips en leuke weetjes over kralen en sieraden maken. Heeft u zelf een leuk verhaal of tips? We horen het graag van u! Niets is leuker dan delen waarom we zo van kralen houden. En het mooiste is: van mijn hobby heb ik mijn werk kunnen maken.

Zelf sieraden maken

Mijn avontuur met sieraden maken begon toen ik zelf aan de slag ging en meteen verkocht was aan het kralenvirus. Voor dit virus is er geen medicijn, dus ik verzamelde al snel heel veel kralen, bedels en onderdelen. Mijn huis werd te klein! Om wat ruimte te maken, begon ik met verkopen en zo groeide mijn winkeltje. Steeds meer mensen vroegen om andere kralen en mijn collectie bleef maar groeien.

Nu werk ik elke dag tussen de kralen samen met geweldige collega's en klanten die net zoveel van kralen houden als ik. Dat maakt me echt gelukkig!

Sieraden leren maken

Toen ik begon, kon ik niet denken dat ik zoveel zou leren over sieraden maken. Van eenvoudige armbandjes tot ingewikkelde ontwerpen, het is een wereld vol mogelijkheden. Of u nu net begint of al veel ervaring heeft, bij 't Kralenstulpje vindt u altijd iets nieuws om te proberen.

We hebben voor iedereen wel iets, of u nu van glaskralen houdt of juist van unieke edelsteenkralen. Ons doel is om u niet alleen de materialen te bieden die u nodig heeft, maar ook om u te inspireren om zelf aan de slag te gaan. Kijk rustig rond op onze blog voor inspiratie, tips en om deel uit te maken van onze kralenfamilie. Laten we samen de wereld een beetje mooier maken, één kraal tegelijk.

Disclaimer: 't Kralenstulpje® is een geregistreerd handelsmerk, en deze website, inclusief alle teksten en foto's, is auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren en/of gebruiken van deze materialen voor zakelijke of privédoeleinden op uw eigen website zonder toestemming van 't Kralenstulpje is strikt verboden. Neem contact met ons op indien u onze foto's wilt gebruiken voor uw eigen verkoopactiviteiten.

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss