Blogs van 't Kralenstulpje.

Hieronder kunt u lezen wat we meemaken bij onze kralenwinkel of gewoon wat leuke informatie vinden. Mocht u iets willen bijdragen, dan bent u van harte welkom! Wat is er leuker dan schrijven over de kralenhobby! En dan heb ik er ook nog mijn werk van kunnen maken.

Zelf sieraden maken vanwege kralenvirus

Het begon allemaal doordat ik zelf sieraden ging maken en hierdoor het kralenvirus goed te pakken kreeg! Er zijn geen medicijnen voor dit kralen virus dus ik kocht veel kralen, bedels en sieraden onderdelen en natuurlijk van alles veel te veel!
Ik moest toch een beetje ruimte maken in huis dus ik ging kralen verkopen. Hierdoor kreeg ik weer vraag naar andere kralen welke ik dan weer ging inkopen en zo ging het balletje rollen, of liever gezegt gingen de kralen rollen!

Elke dag tussen de kralen in mijn kralenwebshop

En nu mag ik iedere dag tussen de kralen werken met lieve gelijkgestemde kralen collega's en kralen klanten en daar ben ik heel erg blij mee! 

Bloggers over sieraden maken met kralen gezocht

Welke sieraden maakster vindt het leuk om blogs te schrijven (minimaal 800 woorden) of teksten te schrijven voor onze rubriekpagina's om onze SEO wat te verbeteren? 

U schrijft leuke teksten voor onze pagina's en krijgt hiervoor leuke sieraden materialen gratis terug! Mocht u hiervoor interesse hebben dan vragen wij u om één rubriek (pagina) te kiezen en hier een leuke tekst voor te schrijven van ongeveer 350 woorden (mag altijd meer zijn!)

Als dit een leuke tekst is dan spreken wij af hoe we verder te werk gaan! De tekst kunt u sturen naar info@kralenstulpje.nl

Mocht ik deze tekst gaan plaatsen dan krijgt u hier uiteraard meteen een kortingscode voor waarmee u iets kunt uitzoeken van onze website inclusief gratis verzenden. Richtlijn per woord c.a. 5 cent aan materialen + gratis verzending. Tel zelf even de woorden en vermeld het aantal erbij wanneer u de tekst gaat opsturen. Dat is een leuke manier om aan gratis artikelen te komen!

Creatieve groetjes van Esther de Jonge

 

Terug naar klantenservice

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss