't Kralenstulpje, de leukste kralen webshop van Nederland

't Kralenstulpje, de leukste kralenwinkel van Nederland

Welkom bij de beste en leukste kralenwebshop van Nederland: 't Kralenstulpje. Als specialist in kralen en toebehoren bieden wij een zeer uitgebreid assortiment in zeer uiteenlopende materialen. Bent u creatief en wilt u graag ontspannen met een leuke hobby? Dan zult u hier zeker voldoende uitdaging vinden voor vele uren plezier met een geweldig resultaat. Voor mensen die al jaren sieraden maken, zijn wij zeker geen onbekende. Wij hebben veel enthousiaste particuliere klanten, en ook bedrijven, zorgboerderijen, scholen en kerken weten ons al jaren te vinden. Bekijk ons assortiment kralen, sieraden en accessoires, werkmaterialen en onderdelen of neem eens een kijkje bij onze display en verpakkingsmaterialen. U zult verrast zijn door ons uitgebreide assortiment.

Hoe het allemaal begon….

Natuurlijk is het leuk om te weten hoe onze winkel is gestart. Kralenwebshop 't Kralenstulpje is een initiatief van Esther de Jonge. Sinds jaar en dag is zij een fervent sieradenmaker en geniet ze bijna dagelijks van deze leuke hobby. Omdat ze zelf volledig kan ontspannen van sieraden maken en telkens weer verrast wordt met een geweldig resultaat, wil ze haar kennis en ervaring graag delen. Daarom heeft ze 't Kralenstulpje gestart, een kralenwebshop die inmiddels meer dan tien jaar bestaat en is uitgegroeid tot een uniek, kleurrijk en creatief bedrijf met diverse medewerkers. Het gezellige team van 't Kralenstulpje heeft een passie voor sieraden maken, en dat merkt u direct in het contact. Met een zeer uitgebreide keuze, een professionele afhandeling van onze bestellingen en een snelle verzending kunt u rekenen op een aankoop waar u tevreden over zult zijn.

Wij bieden meer dan kralen

U kunt bij ons niet alleen sieraden, accessoires en kralen kopen, maar tevens diverse andere materialen voor verschillende hobby’s. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook sieraden voor piercingstandkristallen of tanddiamanten. Verder vindt u hier e-books over sieraden maken, sleutelhangers, rozenkransen, sjaals, tassen, oud kant en brocante. Kortom, een zeer brede keuze die ook voor sieraden makers zeer interessant is. Behalve voor deze materialen kunt u bij ons ook terecht voor verpakkingsmaterialen, displaymaterialen en prijslabeltjes. Ideaal voor mensen die graag cadeautjes uitdelen of een workshop geven in sieraden maken! Wist u overigens dat wij ook een handige cadeaubon aanbieden? Handig als u iemand op een originele manier wilt verrassen!

De service van ’t Kralenstulpje

Bij 't Kralenstulpje is klantenservice erg belangrijk. Daarom besteden wij echt aandacht aan uw bestelling. U ontvangt uw bestelde kralen of kraaltjes altijd in een mooie verpakking, zoals een organza zakje. Ook geven wij bij iedere bestelling een leuk presentje. Wilt u regelmatig een leuke korting krijgen op onze collectie of bent u gek op leuke acties? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Ook als u vragen heeft over onze producten, merkt u direct dat onze klantenservice er alles aan doet om u professioneel te helpen. We zijn uitstekend bereikbaar en u krijgt snel een antwoord. Bekijk ook eens het menu van onze klantenservice. Daarin vindt u alle informatie over onze service en voorwaarden, maar ook inspiratie video’s, maattabellen, nieuwsbrieven en informatie over onze workshops.

Online kralen kopen was nog nooit zo leuk!

Bent u op zoek naar kralen en toebehoren, sieraden, organza cadeau zakjes, displaymaterialen of verpakkingsmaterialen? U vindt hier gegarandeerd wat u zoekt, tegen een zeer scherpe prijs. Bekijk snel ons assortiment en plaats een bestelling voor uw favoriete items. U krijgt uiteraard exact wat u bestelt en uw bestelling wordt altijd netjes ingepakt. Dat is de service van 't Kralenstulpje!

Even voorstellen!

Eigenaresse Esther de Jonge - Foto Stella Dekker

Eigenaresse Esther de Jonge - Foto Stella Dekker

Ik ben op 10 maart 2010 gestart met 't Kralenstulpje en ik ben 53 jaar oud. Ik woon in het mooie Scheemda in Noordoost Groningen, gemeente Oldambt. Oorspronkelijk kom ik uit Sappemeer. Voordat ik met 't Kralenstulpje begon, werkte ik als Office Manager bij een Medisch bedrijf gevestigd in het Triade gebouw bij UMCG in Groningen. Dit bedrijf is inmiddels verkocht aan een bedrijf in het buitenland, en gelukkig kreeg ik op dat moment de mogelijkheid om me volledig te richten op 't Kralenstulpje!

Aangezien ik altijd al bezig was met sieraden maken, was dit als het ware een droom voor mij die werkelijkheid is geworden! Wanneer ik bezig ben met sieraden maken, kan ik me volledig ontspannen. Ik maak me dan nergens zorgen over en ik ben altijd heel blij en trots op het resultaat!

En het is helemaal niet moeilijk! (Zie de gratis 10 stappen cursus welke ik onder klantenservice heb staan)

Iedereen kan het! Nu heb ik elke dag contact met gelijkgestemden, kralen- en sieradenliefhebbers, en dat is zo leuk! Ik ben elke dag ontzettend dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Groetjes,

Handtekening Esther de Jonge van 't Kralenstulpje

Dit is ons oude bedrijfsfilmpje van één minuut!

KRALEN EN ONDERDELEN OM SIERADEN TE MAKEN

't Kralenstulpje besteedt weinig geld aan dure reclame. Wij investeren liever in service en betaalbare kwaliteit (u ziet de resultaten). Hierdoor is mond-tot-mondreclame echter uitermate belangrijk. Ons verzoek: Bent u tevreden? Zo ja, zegt het voort. Zo niet, laat het ons weten via info@kralenstulpje.nl of bel ons meteen op: 0597-85 01 10

We zijn nog opzoek naar een Stagiair / stagiaire ! Kom jij ons team versterken?

Klik dan hier voor informatie!

Of misschien wilt u gewoon wat werkervaring opdoen met behoud van uitkering?
Informeer bij het UWV voor de mogelijkheden.
We leiden u gratis op en schrijven een leuke beoordeling voor op uw CV!

What's App Groep

Wilt u ook buiten de nieuwsbrief om leuke acties en of cadeautjes ontvangen?

We hebben een WhatsApp-groep aangemaakt waar u lid van kunt worden. U krijgt geen berichten van anderen (alleen van mij). Het voordeel hiervan is dat u zichzelf heel gemakkelijk weer kunt afmelden wanneer u niets meer wilt ontvangen van 't Kralenstulpje. Ook kunnen nieuwe klanten zichzelf heel gemakkelijk aanmelden via een linkje of een QR-code. Dat maakt het leven een stuk eenvoudiger! Klik op de afbeelding of scan deze QR-code met uw WhatsApp-camera of met een QR-reader.

What's App Groep van 't Kralenstulpje

Let op: Wij zijn een webwinkel. Fysiek winkelen is alleen mogelijk op afspraak via e-mail info@kralenstulpje.nl

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss