Nieuwsbrieven archief

Hier kunt u vanaf 9 juni 2019 de nieuwsbrieven lezen van ’t Kralenstulpje. Er kwamen steeds meer verzoekjes van klanten of het ook mogelijk zou zijn om de nieuwsbrieven op de website zelf te kunnen bekijken en dit leek me een goed idee!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets van onze leuke acties, cadeautjes en kortingen! Klik hier!

Nieuwsbrieven over kralen en onderdelen om sieraden te maken

In de nieuwsbrieven van 't Kralenstulpje proberen we altijd met nieuwe ideetjes te komen op het gebied van sieraden maken. Ook tips van klanten nemen we altijd mee! Hierdoor bestaat 't Kralenstulpje ook al meer dan 12 jaar en we zijn heel erg dankbaar voor de input van onze klanten!

Kralen nieuws en nieuws omtrent sieraden maken!

We hebben een aantal bloggers die regelmatig tutorials voor ons plaatsen en hier zijn we heel erg blij mee! Heb je ook ervaring met bloggen en het maken van sieraden dan ben je ook van harte welkom om in ruil voor gratis materialen blogs voor ons te schrijven!

Klik hier om terug te gaan naar Klantenservice

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss