RVS Karabijnhaak Schroef sluiting Ovaal 21 x 11 x 4mm

Artikelnummer: Bak 56
Artikel 13 van 103
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Karabijnhaak Schroef sluiting Ovaal 21 x 11 x 4mm, Schroef: 7 x 4mm platinum kleur

Bij 't Kralenstulpje hebben we een uitgebreid assortiment van hoogwaardige sieradenonderdelen, waaronder onze ovaalvormige karabijnhaak met schroefsluiting. Deze platinumkleurige sluiting is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan uw zelf gemaakte sieradencreaties. Hieronder vindt u meer informatie over dit essentiële sieraadonderdeel:

Kenmerken van de Ovaalvormige Karabijnhaak Schroefsluiting:

  • Materiaal: Onze karabijnhaak is gemaakt van hoogwaardig metaal met een platinumkleurige afwerking, waardoor het duurzaam en stijlvol is.

  • Afmetingen: De karabijnhaak heeft een ovale vorm met afmetingen van 21 x 11 x 4mm, waardoor het een ideale grootte is voor diverse sieradenontwerpen.

  • Schroefsluiting: Deze sluiting is voorzien van een schroefmechanisme van 7 x 4mm, waardoor uw sieraden veilig en stevig kunnen worden gesloten.

Waarom Kiezen voor Onze Ovaalvormige Karabijnhaak Schroefsluiting?

  1. Veiligheid en Betrouwbaarheid: Dankzij het schroefmechanisme kunt u er zeker van zijn dat uw sieraden veilig gesloten blijven, waardoor ze niet per ongeluk kunnen worden geopend.

  2. Elegantie en Stijl: De platinumkleurige afwerking van de karabijnhaak voegt een vleugje luxe toe aan uw sieradenontwerpen, waardoor ze een professionele uitstraling krijgen.

  3. Veelzijdigheid: Deze sluiting is geschikt voor verschillende sieradenstijlen, zoals armbanden, kettingen, en enkelbandjes. Het ovale ontwerp voegt een uniek element toe aan uw creaties.

Hoe te Gebruiken:

  • Bevestigen: Schroef de karabijnhaak eenvoudig aan het uiteinde van uw sieraad met behulp van de schroefsluiting. Zorg ervoor dat de sluiting goed is vastgedraaid voor maximale veiligheid.

  • Combineren: Combineer de karabijnhaak met andere sieradenonderdelen, zoals ringetjes, kralen en bedels, om unieke en gepersonaliseerde sieraden te creëren.

  • Toepassen: Gebruik deze sluiting voor al uw sieradenprojecten, van eenvoudige armbanden tot meer complexe kettingontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss