Sorteer op

Diverse soorten koord kettingen

U kent het wel, de verveling tijdens de zomervakantie. Af en toe is het heerlijk weer hier in Nederland, maar af en toe begint het plotseling vier dagen lang te regenen midden in de zomer. Een teleurstelling voor velen, maar niet voor de planten natuurlijk. Maar we kennen allemaal wel de uitspraak "na regen komt zonneschijn", al ben ik niet helemaal zeker of dit in Nederland ook opgaat. We vinden het allemaal niet leuk, vooral als je net buiten aan het wandelen of fietsen bent en de regen met bakken uit de lucht valt. Maar wat ga je dan doen met jezelf of misschien wel met de kinderen?

Creatief met koorden kettingen

Ze kunnen elkaar niet meer uitstaan van verveling en kunnen hun energie en creativiteit niet kwijt. En misschien mist u zelf ook wel dat stukje creativiteit, dat gevoel van iets nieuws creëren, een paar keer per week of per maand. Want als we dan toch binnen zitten, is een moment van rust welkom. Dus gaat u online zoeken naar hobby's of dingen die u kunt doen met de kinderen. U begint te zoeken, maar dwaalt al snel weer af. Misschien raakt u zelfs een beetje geïrriteerd, en dan komt u bij ons terecht. Wij zijn dé perfecte webshop voor het kopen van de allerleukste spulletjes om sieraden te maken.

Sieraden maken met koord

En zo heeft u meteen een superleuke activiteit gevonden die voor iedereen leuk is en zo moeilijk te maken is als u wilt. U kunt iedereen in huis aan de slag zetten terwijl het buiten regent. Niemand raakt snel verveeld en het is zo leuk en gezellig om als hobby te hebben. Maar soms zijn er wat lastige klusjes bij het maken van sieraden. Stel dat uw kind een leuke ketting wil maken, maar hoe gaat u deze sluiten? Nu kunt u ervoor kiezen om het draad gewoon aan elkaar te knopen, maar dan moet de ketting groot genoeg zijn om eroverheen te kunnen schuiven en af te doen. Dus een sluiting zou eigenlijk beter en misschien ook wel mooier zijn. Als u nog niet helemaal weet hoe dit moet of als u het liever op een andere manier doet, hebben wij diverse koorden met een sluiting. We bieden gevlochten koorden met een sluiting in verschillende kleuren, maar ook andere prachtige koorden. Dus neem zeker een kijkje. En dan wens ik u heel veel knutselplezier.

Groetjes Bente, Stagiaire International business studies.

 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss