Kant en klaar koord met sluiting en verlengketting

Koorden worden werkelijk overal voor gebruikt, van het verpakken van pakketjes tot het vastbinden van uw fietsmandje aan uw fiets. En laten we vooral het maken van sieraden niet vergeten. Het maken van sieraden wordt door veel mensen gedaan als activiteit, hobby of misschien zelfs als werk. Bovendien zijn er miljoenen mensen op aarde die graag sieraden dragen, waarvan veel meiden, maar vergis u niet, ook veel mannen vinden het leuk om sieraden te dragen en ook om ze zelf te maken.

Kinderen maken sieraden

Kinderen leren ook zoveel van het zelf aan de slag gaan met het maken van sieraden. Hun creatieve geest wordt ontwikkeld, en laten we niet vergeten dat wij volwassenen het ontzettend grappig en misschien zelfs inspirerend vinden wat voor leuke dingen deze kinderen kunnen bedenken. Daarnaast worden we allemaal lekker vermoeid van lekker met de handen bezig zijn. Maar als u dan het resultaat ziet, krijgt u misschien juist super veel energie en motivatie om nog een ander item te maken. Het is toch te leuk om een enorme collectie aan sieraden te hebben.

Koorden kettingen als basis

Nu kan het af en toe best lastig zijn om de sieraden op de juiste maat te maken en de sluitingen goed te monteren. Of misschien vindt u dit gewoon te veel werk. In dat geval kunt u ook kant-en-klare koorden kopen met een sluiting eraan. De sluiting van deze koorden is verstelbaar en we hebben verschillende soorten koorden, zoals suede, organza, zijde, rubber, en nog veel meer. Ik kan me voorstellen dat u deze koorden een beetje saai of eenvoudig vindt, maar daar is wat aan te doen. Sieraden mogen wat mij betreft zo mooi mogelijk zijn, en ik vind het altijd leuk om een beetje kleur of iets opvallends aan een outfit toe te voegen. U kunt de koorden versieren door leuke bedeltjes eraan te rijgen, of misschien vindt u het zelfs leuk om een aantal gekleurde kralen op de koorden te rijgen. Ga nu lekker aan de slag met het maken van sieraden en ik wens u veel plezier.

Groetjes Bente, Stagiaire International business studies.

 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss