Sorteer op
Sorteer op

Basis ronde acryl kralen 12mm

Op deze pagina ga ik iets vertellen over de basis acryl kralen rond 12mm. Deze kralen gebruik ik zelf vaak voor het maken van kettingen. Dit is, omdat ik de kralen net iets te groot vind bij mijzelf voor een armbandje. Vaak combineer ik deze acryl kralen met verschillende formaten zodat er een soort diepgang in zit.

Sieraden maken met een betekenis

Zelf kies ik er altijd voor om op basis van een betekenis een sieraad te maken. Dit doe ik, omdat je vaak dan ook die gevoelens uitstraalt. Het eerste wat ik vaak doe is bedenken wil ik een setje sieraden maken of alleen een armband, ketting, oorbellen of een enkelbandje. De laatste tijd kies ik vaak om een setje te maken die niet helemaal hetzelfde zijn, maar die wel bij elkaar passen. Dan maak ik vaak een armbandje, ketting en een setje oorbellen waarbij ik ook een helix maak. Persoonlijk vind ik het best lastig om een leuke oorbel te vinden voor mijn helix die bij mijn andere sieraden passen. Dat is de reden waarom ik er voor gekozen heb als ik zelf een oorbellen setje maak dat ik ook direct één maak voor mijn helix.

Materialen kiezen om sieraden te maken met kralen

Nadat ik een keuze heb gemaakt wat ik dit keer wil gaan maken met de acryl kralen denk ik altijd na voor welk evenement maak ik dit setje. Dit keer ging een setje maken voor een concert van mijn favoriete artiesten. De sieraden moesten dus perfect zijn en kleurrijk. Toch heb ik de keuze gemaakt om verschillende tinten rood te gebruiken. Dit is, omdat de betekenis van de kleur rood het beste bij mij past en rood is ook mijn favoriete kleur. Deze kleur kon ik ook goed combineren met mijn outfit dat speelde ook een factor in mijn keuze. Daarna ging ik kijken wil ik een zilveren of gouden draad. Dit was iets moeilijker dan gedacht, omdat ik beide kleuren veel draag, maar uiteindelijk heb ik voor goud gekozen. Na een paar uur had ik een prachtig setje gemaakt met verschillende rood tinten en heb ik als laatste detail een hanger bedel toegevoegd.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier te lezen waar u de acryl kraal voor kunt gebruiken. De materialen die ik benoemd heb in de tekst zijn ook verkrijgbaar op onze website. Als vragen over welke materialen ik precies heb gebruikt kunt u altijd per email contact opnemen met ons en dan helpen wij u graag. Daarnaast wens ik nog veel shop plezier en veel plezier met het maken van uw eigen sieraden.

 

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss