Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwe kralen & sieraden onderdelen September 2022

Terwijl de zomer langzaam plaatsmaakt voor de herfst, hebben we weer een mooie selectie van kralen en materialen binnen gekregen om sieraden te maken.

Bekijk hier collectie glaskralen in tinten die doen denken aan de late zomerzon, zoals geel, oranje en bruin. Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe met kralen van hout, schelpen of edelstenen zoals citrien en barnsteen. We hebben ook een groot assortiment van metalen kralen en bedels om uw sieraden een eigentijdse uitstraling te geven.

Welke kralen moet ik kiezen?

Zoveel nieuwe kralen en materialen kan soms wat keuze stress bieden. Wat moet ik kiezen? Het is oké om even te twijfelen, want er zijn zoveel verschillende materialen. Maar vergeet niet dat er geen foute keuze is.  Laat uw intuïtie spreken en volg uw hart. Met de juiste kralen en materialen zult u een stukje van uzelf in elk sieraad leggen dat u maakt. En dat is iets heel bijzonders.

Mocht u er echt niet uitkomen dan kunt u mij ook altijd even een mail sturen om u te helpen.

Ik kan niet wachten om te zien wat voor geweldige sieraden u zult maken! Stuurt u gerust uw foto's! Graag zelfs!

Veel plezier en inspiratie gewenst!

Met vriendelijke groet,
Esther de Jonge

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss