Sorteer op

5/0 rocailles 4,5mm

De getallen bij rocailles, zoals 12/0, 8/0, of 6/0, geven de grootte van de kralen aan. Deze maatvoering laat zien hoeveel kralen er in een inch (2,54 cm) passen. Hierbij betekent een hoger getal een kleinere kraal. Bijvoorbeeld, 12/0 rocailles zijn kleiner dan 8/0 omdat er meer 12/0 kralen in een inch passen.

Rocailles Maten en Bijbehorende Draaddikte

- 5/0 Rocailles: Deze zijn iets groter dan de 6/0 kralen met een diameter van ongeveer 4.5 mm.
  Voor deze kralen is een draad van 0.8 mm tot 1 mm dikte aan te bevelen, afhankelijk van het aantal keer dat de draad door      de kraal moet.

- 6/0 Rocailles:Deze kralen hebben een diameter van ongeveer 4 mm. Geschikt draad is 0.6 mm tot 1 mm dik.

- 8/0 Rocailles: Met een diameter van ongeveer 3 mm past hier goed een draad van 0.5 mm tot 0.8 mm dik bij.

- 12/0 Rocailles: Deze kralen zijn ongeveer 2 mm in diameter, waarvoor een dunnere draad van 0.3 mm tot 0.5 mm wordt             aanbevolen.

Aanbevelingen voor Draaddikte

De keuze van draaddikte hangt af van uw project. Voor ontwerpen waarbij de draad meerdere keren door de kralen gaat, is het aan te raden om de dunnere optie binnen de aangegeven diktebereiken te kiezen. Flexibele rijgdraden zoals nylon gecoate staaldraad of specifieke weefdraden zoals C-Lon of S-lon of Beadlon zijn populair. Hier vindt u ons rijgdraad.

Iets grotere rocailles

Bij 't Kralenstulpje hebben we niet alleen een uitgebreide collectie van 6/0 rocailles van 4mm, maar ook een prachtige selectie van 5/0 rocailles van 4,5mm. Deze iets grotere kralen bieden nog meer mogelijkheden voor uw creatieve projecten.

Net als hun kleinere tegenhangers zijn de 5/0 rocailles van 4,5mm perfect voor het toevoegen van verfijnde details aan uw zelfgemaakte sieraden. Of u nu een beginners of een ervaren sieradenmaker bent, deze kralen zijn een waardevolle aanvulling op uw collectie.

Wat maakt onze 5/0 rocailles van 4,5mm zo speciaal? Net als bij onze andere kralen, bieden we een divers assortiment van kleuren en materialen. Zo kunt u altijd de perfecte kralen vinden die aansluiten bij uw creatieve visie.

Rijgen met grote rocailles

De toepassingen van deze iets grotere kralen zijn net zo veelzijdig als die van de kleinere varianten. U kunt ze gebruiken voor het maken van gedetailleerde patronen, het toevoegen van accenten aan uw ontwerpen of het creëren van unieke texturen. Bovendien zijn ze perfect geschikt voor andere creatieve projecten, zoals het versieren van kledingstukken, het maken van accessoires en het toevoegen van een persoonlijk tintje aan huishoudelijke artikelen.

Waar wacht u nog op? Ontdek ons assortiment 5/0 rocailles van 4,5mm en laat uw creativiteit de vrije loop! Met 't Kralenstulpje als uw partner in creativiteit, kunt u vertrouwen op hoogwaardige kralen en een ongeëvenaarde selectie voor al uw projecten.

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss