High Quality Handgemaakte glaskralen Limited Editions (hoge kwaliteit)

Limited Editions op = op!

Deze prachtige glaskralen zijn stuk voor stuk met de hand gebrand en vervaardigd. U vraagt zich wellicht af hoe we ze tegen zo'n lage prijs kunnen aanbieden. De reden hiervoor is dat ik deze kralen heb overgenomen van een dame die haar atelier heeft gesloten. Haar hoop was dat ik veel sieradenmakers, sieradenontwerpers en sieradenliefhebbers blij zou kunnen maken met deze prachtige kralen. Dat moet zeker lukken, nietwaar? Aan elke kraal is veel aandacht besteed, wat deze glaskralen uniek en bijzonder maakt!

Unieke handgemaakte HQ glaskralen - Exclusieve en unieke kralen

Deze prachtige glaskralen, die bijna ogen als snoepjes, zijn allemaal handgemaakt met behulp van een glasbrander. Diverse kleuren glasstaven zijn zorgvuldig omgesmolten en gevormd tot deze schitterende kralen. Aan elke kraal is veel aandacht besteed.

Deze oude techniek vindt zijn oorsprong in Venetië en Tsjechië. Gesmolten glas wordt rond een soort spaak, een 'mandrel', gedraaid in een hete vlam. Deze mandrel zorgt ervoor dat er na verwijdering een gat in de kraal achterblijft zodat er kettingen van geregen kunnen worden, en dient tevens als handvat zodat u uw vingers niet verbrandt.

Zelf glaskralen branden

De techniek is niet bijzonder ingewikkeld, maar het vergt enige behendigheid om de mandrel langzaam tussen de vingers te draaien terwijl men tegelijkertijd de juiste temperatuur van het glas bewaakt. Deze temperatuur wordt bepaald door de mandrel met de kraal op de juiste plaats boven de vlam te houden, en tegelijkertijd met de andere hand het staafje glas waarmee gewerkt wordt op een bepaalde temperatuur te houden.

Oorbellen van Handgemaakte glaskralen Limited Editions

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss