Sorteer op
Sorteer op

Satijn lint

Satijn lint is lint van een glanzende stof, het is luxe lint dat voor vele doeleinden is te gebruiken, bijvoorbeeld om sieraden te maken of om cadeautjes mooi te verpakken.

Linten spreken altijd tot de verbeelding, linten aan kleding, linten aan trouwboeketten, linten aan jurken en satijnlinten in het haar, lint van satijn wordt vrwijwel overal voor gebruikt.

Cadeautjes inpakken met satijnlint

Satijnlint is er in verschillende maten en het staat heel leuk rondom een mooi verpakt cadeautje! Je maakt er een leuke strik in en je cadeau heeft meteen een hele luxe uitstraling!

Sieraden maken met satijnlint

Satijnlint wordt ook veel gebruikt bij het maken van sieraden, bijvoorbeeld bij het maken van sleutelhangers! Gebruik om de linten op te hangen een veterklem. Deze veterklemmen hebben we in verschillende maten en kleuren!

Scrapbooking met satijnlint

Wie het leuk vindt om met scrapbooking bezig te zijn weet dat je zeker niet zonder satijnlint kunt! Daarmee geef je leuke effecten in je boekwerk of scrapbook schilderij. 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss