Sorteer op

Organza zakjes rond (op is op!)

Ronde organza zakjes voegen een feestelijk tintje toe aan uw geschenken en maken de presentatie extra speciaal! Bij 't Kralenstulpje hebben we deze prachtige ronde organza zakjes, die perfect zijn om uw artikelen in het midden van het zakje te plaatsen en vervolgens het lintje of koordje aan te trekken, zodat het een soort buideltje wordt. U kunt eenvoudig eeen labeltje aan het lintje bevestigen, waarop bijvoorbeeld een naam geschreven kan worden.

Organza cadeau zakjes

Deze organza cadeau zakjes zijn ideaal om uw geschenken op een leuke en feestelijke manier te presenteren. Ze voegen een extra vleugje elegantie toe aan uw cadeaugeefmomenten en maken de ontvanger nog specialer. Het gebruik van deze voile zakjes of juwelenzakjes geeft uw geschenken een feestelijke uitstraling.

Voile zakjes of juwelenzakjes

Bij 't Kralenstulpje hebben we een uitgebreide collectie organza zakjes, en we moeten ruimte maken. Als de ronde zakjes op zijn, kunnen ze nog wel op speciaal verzoek in wat grotere aantallen worden besteld. Dus als u op zoek bent naar een feestelijke en unieke manier om uw geschenken te presenteren, overweeg dan deze ronde organza zakjes om een speciale indruk achter te laten bij uw ontvangers!

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss