Sorteer op
Sorteer op

Facet hanger mix voordelig!

Facet hangers komen in verschillende vormen, kleuren en materialen voor. Deze verschillende stenen hebben ook allemaal een andere betekenis. Op deze pagina gaat u een aantal van de betekenissen lezen. Natuurlijk hebben wij die allemaal in ons assortiment.

Facet bergkristal hanger

De facet bergkristallen zijn de geslepen facet kristallen. Deze kristallen hebben de betekenis voor een zuiverende kracht. Deze kracht zou alle negatieve energieën en brengt de harmonie terug in het leven. Kristallen zijn een van de vele soorten van de edelsteen en dus is dit ook een natuurlijk product.

Is het u opgevallen dat de ene kristal anders glinstert als de andere? Hier is natuurlijk een logische verklaring voor. Dit komt doordat elke kristal anders geslepen wordt en een hele andere vorm heeft. Het is dan ook zo hoe meer hoekjes er in de kristal hoe meer deze glinstert.

Werking van de facet Bergkristal

Men gelooft dat de steen een behoorlijke geneeskracht heeft en daarom geschikt is voor het gebruik van geneesprocessen. Daarnaast slaat de kristaal de energie op en geleidt naar de plek in uw lichaam die dat het meest nodig heeft. De kristal kan ook de krachten van andere natuurstenen versterken als die aan hetzelfde sieraad zitten. Hij beschermt het gebied tegen bepaalde stralingen en brengt het lichaam in balans. Daarnaast verbeterd hij ook de mentale gezondheid. Dan hebben we het over de concentratie en het verbeteren van de manier waarop u kunt nadenken over dingen. Fysiek brengt de steen ook een hoop verbeteringen. Zo geloofde ze dat hij verkoelend werkte voor brandwonden en pijnstillend. Hij zou bij ziekte de lichaam weer terug in balans moeten brengen.

Crystal facet hangers bedels

We hebben een divers aantal in facet kristallen bedeltjes, maar we focussen nu op de mix. We bieden u een mix van 13 verschillende kleuren voor een voordelige prijs. U kunt op deze manier de kleuren gaan combineren met elkaar of met de outfit die u draagt. De kristallen staan onwijs chique en is voor elke gelegenheid passend.

Naast dat u armbandjes en kettingen kunt maken van de kristallen kunt u ook andere sieraden mee maken. U kunt er ook oorbellen van maken of een passend setje oorbellen, ketting en armbandje. Een leuk kristallen hangertje aan uw tas of autosleutels is ook heel elegant.

Zoals u leest kunt u verschillende creaties maken met de prachtige kleuren mix en voor maar een laag prijsje. U kunt natuurlijk uw gemaakte creatie ook cadeau geven aan een dierbaren of beide een gelijke set dragen.

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss