Sorteer op

Facet hanger mix voordelig!

Facet hangers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en materialen, en elk van deze stenen heeft een eigen betekenis. Op deze pagina zult u een aantal van deze betekenissen lezen, en natuurlijk hebben wij al deze varianten in ons assortiment.

Facet bergkristal hanger

De facet bergkristallen zijn geslepen facet kristallen met een zuiverende kracht. Ze zouden alle negatieve energieën wegnemen en harmonie terugbrengen in het leven. Kristallen behoren tot de vele soorten edelstenen en zijn dus natuurlijke producten.

Heeft u opgemerkt dat de ene kristal anders glinstert dan de andere? Hier is een logische verklaring voor: het komt door de verschillende slijpwijzen en vormen van elke kristal. Hoe meer hoeken de kristal heeft, hoe meer deze glinstert.

Werking van de facet Bergkristal

Er wordt geloofd dat deze steen geneeskracht bezit en daarom geschikt is voor genezingsprocessen. De kristal slaat energie op en geleidt deze naar de plek in uw lichaam die het het meest nodig heeft. Bovendien kan de kristal de krachten van andere natuurstenen versterken als ze zich in hetzelfde sieraad bevinden. Hij beschermt het gebied tegen bepaalde stralingen en brengt het lichaam in balans. Daarnaast verbetert hij ook de mentale gezondheid, waaronder concentratie en het denkvermogen. Fysiek gezien brengt de steen ook veel voordelen met zich mee. Zo geloofden mensen vroeger dat hij verkoelend werkte bij brandwonden en pijnstillend was. Bij ziekte zou de steen het lichaam weer in balans moeten brengen.

Crystal facet hangers bedels

We hebben een gevarieerd aantal facet kristallen bedeltjes, maar we willen ons nu richten op de mix. We bieden u een mix van 13 verschillende kleuren voor een voordelige prijs. Op deze manier kunt u de kleuren met elkaar combineren of bijpassend maken bij uw outfit. De kristallen zien er elegant uit en passen bij elke gelegenheid.

Naast het maken van armbanden en kettingen van deze kristallen, kunt u er ook andere sieraden mee maken. U kunt er bijvoorbeeld oorbellen van maken of een bijpassende set van oorbellen, ketting en armband. Een mooi kristallen hangertje aan uw tas of autosleutels voegt ook een vleugje elegantie toe.

Zoals u leest, kunt u met de prachtige kleuren mix verschillende creaties maken voor een lage prijs. U kunt uw zelfgemaakte creatie natuurlijk ook cadeau geven aan dierbaren of beide een set laten dragen.

Geschreven door Jorieke Tiggelaar, Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss