Sorteer op

Tsjechische Glaskralen Table Cut beads - Tsjech kralen - Czech glaskralen

Tsjechische Glaskralen Table Cut beads

Bij 't Kralenstulpje zijn we enorm trots op onze verzameling Tsjechische glaskralen, die bekend staan om hun uitmuntende kwaliteit en het prachtige ambacht waarmee ze gemaakt zijn. Elke kraal in deze collectie is een klein kunstwerkje op zich, beschikbaar in diverse stijlen zoals de Pressed Beads, Firepolished Beads en Table Cut Beads. Elk type heeft zijn eigen unieke maakwijze en brengt zijn eigen schoonheid met zich mee.

Czech kralen

Onze Table Cut Beads. Deze kralen worden, na het persen, verder verfijnd door het snijden en polijsten van vlakken op de kraal. Dit proces stelt ons in staat om bepaalde details te benadrukken of juist subtiel op de achtergrond te houden. Het resultaat? Kralen die opvallen door hun precisie en oog voor detail, waardoor ze een luxe uitstraling krijgen

Dan hebben we onze Firepolished Beads, die beginnen als geperste kralen maar daarna nog een extra stap ondergaan. We snijden kleine vlakjes op de kraal die eerst mat zijn en dan, door de hitte van de glasoven, prachtig gaan glanzen. Deze techniek geeft de kralen een glinstering die doet denken aan die van kostbare edelstenen, perfect voor het maken van echte blikvangers.

En niet te vergeten, Pressed Beads, ofwel geperste kralen, komen tot leven door een traditionele techniek waarbij glas in een hardmetalen mal wordt geperst. Deze mal bepaalt hoe de kraal eruit gaat zien. Na het persen krijgen de kralen een speciale behandeling waarbij ze worden geschuurd en gepolijst tot ze helemaal glad zijn, terwijl ze toch hun bijzondere vorm behouden. Dit zorgt ervoor dat we een breed assortiment aan ontwerpen kunnen aanbieden, van de simpelste vormen tot de meest complexe patronen.

Tsjech kralen

We nodigen u van harte uit om deze prachtige Tsjechische glaskralen te ontdekken en te gebruiken in uw eigen sieradencreaties. Of u nu van klassieke elegantie houdt of juist een moderne twist zoekt, onze kralen openen de deur naar sieraden van topkwaliteit. 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss