Sorteer op
Sorteer op

 

Organza zakjes 13 x 18 cm

Organza zakjes 13 x 18 cm

Organza cadeauzakjes zijn mooie feestelijke zakjes van transparante stof van een soort tule, gaas, vergelijkbaar met het stof van een bruidssluier. Een beetje doorzichtige stof maar net niet helemaal. In dit zakje past met gemak een deodorantroller, twee tubes crème, een pot crème, of leuke zelfgemaakte sieraden zoals armbanden en kettingen. Wanneer u een cadeautje feestelijk wilt verpakken, dan slaagt u zeker met de organza cadeauzakjes van 't Kralenstulpje. Onze zakjes zijn heel voordelig, vergelijk maar eens met andere winkels binnen Nederland. Aan het lintje bevestigt u eenvoudig een labeltje waarop u bijvoorbeeld een naam kunt schrijven. De maten van de zakjes zijn van het gehele zakje.

Organza cadeau zakjes

De aantallen van de organzazakjes zijn bij benadering 50 of 100 stuks. Kleinere aantallen worden handmatig geteld. Er kan een afwijking inzitten van maximaal 5% meer of minder. Houdt u hierbij rekening wanneer u precies 100 of 50 stuks nodig hebt! Hier is de prijs dan ook naar. Dit geldt niet voor de luxe zakjes.

Voile zakje of juwelen zakjes

Ook kan het zijn dat er bij enkele zakjes een paar mm tot een cm afwijking zit in de maat. Het is allemaal handwerk. Wilt u hier alstublieft rekening mee houden? Ook dit geldt niet voor de luxe zakjes en nogmaals, hier is de prijs ook naar!

~verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss