Sorteer op

Organza zakjes 13 x 18 cm

Organza cadeauzakjes zijn mooie feestelijke zakjes van transparante stof van een soort tule, gaas, vergelijkbaar met het stof van een bruidssluier. Een beetje doorzichtige stof maar net niet helemaal. In dit zakje past met gemak een deodorantroller, twee tubes crème, een pot crème, of leuke zelfgemaakte sieraden zoals armbanden en kettingen. Wanneer u een cadeautje feestelijk wilt verpakken, dan slaagt u zeker met de organza cadeauzakjes van 't Kralenstulpje. Onze zakjes zijn heel voordelig, vergelijk maar eens met andere winkels binnen Nederland. Aan het lintje bevestigt u eenvoudig een labeltje waarop u bijvoorbeeld een naam kunt schrijven. De maten van de zakjes zijn van het gehele zakje.

Organza cadeau zakjes

De aantallen van de organzazakjes zijn bij benadering 50 of 100 stuks. Kleinere aantallen worden handmatig geteld. Er kan een afwijking inzitten van maximaal 5% meer of minder. Houdt u hierbij rekening wanneer u precies 100 of 50 stuks nodig hebt! Hier is de prijs dan ook naar. Dit geldt niet voor de luxe zakjes.

Voile zakje of juwelen zakjes

Ook kan het zijn dat er bij enkele zakjes een paar mm tot een cm afwijking zit in de maat. Het is allemaal handwerk. Wilt u hier alstublieft rekening mee houden? Ook dit geldt niet voor de luxe zakjes en nogmaals, hier is de prijs ook naar!

~verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss