Drukkers voor sieraden

Op deze pagina ga ik vertellen over drukkers voor sieraden. Deze drukkers kunnen gebruikt worden voor armbanden en kettingen die daarvoor gemaakt zijn. Deze verkopen we ook via onze website. We hebben diverse soorten en kleuren.

De drukkers zijn bedoelt dat je makkelijk het uiterlijk van je sieraden kan veranderen. Door middel van andere drukkers erop te doen. Doordat wij zoveel verschillende soorten drukkers verkopen op de website zijn die ook goed te combineren met de armbandjes en kettingen die we ook op de website verkopen.

Er bestaan verschillende soorten drukkers voor deze armbanden en je hebt ook verschillende afmeting dat is iets waar u rekening mee moet houden. Er bestaan namelijk ook sluitdrukkers of basis drukkers.

Daarnaast verkopen we ook drukkers die een patroon hebben of verschillende kleuren. Ook verkopen we Crystal drukkers die glimmend of mat zijn. ook deze zijn in verschillende maten en kleuren beschikbaar.

Altijd een ander seiraad met drukkers!

U kunt er dus voor kiezen of een chique armband of ketting wilt of een casual sieraad. U kunt er ook voor kiezen om er een persoonlijke boodschap in te doen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door er een drukken met i love you in te doen of een drukken met i love Paris. Of om helemaal in de liefdes sfeer te komen een drukker met Cupido en die combineren met een rode Crystal drukker. U kunt er ook nog een drukker met kiss me in toe te voegen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een antieke armband of ketting te maken.

Daarnaast verkopen we ook een setje oorbellen. Deze is in de vorm van een uil gemaakt door middel van drukkers. U kunt natuurlijk ook zelf oorbellen maken met de drukkers.

Ik hoop dat u het leuk vond om deze pagina te lezen. Ook hoop ik dat u meer informatie heb kunnen geven over het gebruik van de drukkers voor sieraden. Als u nog vragen heeft hoe het allemaal werkt of welke afmeting uw drukker heeft kunt u altijd per email contact met ons leggen en dan helpen wij uw graag.

Ik wens u veel plezier en succes met het maken van uw eigen creatie en combinaties met de sieraden.

Groetjes Jorieke stagiaire International Business Studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss