Sorteer op

Crackle glas kralen ovaal

Foto kralengordijn gemaakt door Margot Beumer

Kralengordijn

Via deze pagina wil ik graag informatie delen over de crackle glas kralen ovaal. Deze glaskralen hebben een bijzondere vorm, namelijk ovaal. Ze hebben een gemiddelde grootte, waardoor ze ook perfect zijn voor het maken van armbanden. Bovendien zijn ze erg leuk in combinatie met een bedelhanger. De meeste crackle glaskralen hebben meerdere kleuren in de kraal en we bieden ze aan in verschillende kleurvarianten. Dankzij hun ovale vorm sluiten ze mooi op elkaar aan. Naast het crackle effect hebben deze kralen een transparante gloed. Wanneer ze in het juiste licht worden geplaatst, stralen ze prachtig op.

Sieraden maken met Crackle kralen

Zelf heb ik gewerkt met de lichtblauwe transparante crackle glas kraal. Met deze kralen heb ik een enkelband gemaakt. Hiervoor had ik niet veel kralen nodig. Ik heb ook een bedelhanger gebruikt om het sieraad nog aantrekkelijker te maken. Voor deze enkelband koos ik een schildpad bedelhanger, omdat ik vond dat deze goed paste bij de lichtblauwe transparante kralen. De lichtblauwe kleur doet me denken aan de oceaan. Het handige aan het feit dat deze kralen per dertig worden verkocht, is dat ik zeker wist dat ik genoeg had en niet precies hoefde uit te rekenen hoeveel ik nodig had.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier meer te lezen over de crackle glas kralen ovaal. Als u nog vragen heeft over de kralen of over welke materialen u kunt gebruiken, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail. We helpen u graag verder en streven ernaar om u zo goed mogelijk te informeren.

Ik wens u veel plezier bij het maken van uw eigen sieraad en ik hoop dat u er mooie momenten mee kunt creëren!

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss